Barça

Mingueza i Iñaki Peña, a l’europeu

Euro sub-21. Els dos blaugrana i els espanyolistes Pedrosa, Óscar Gil i Javi Puado formen part de la nòmina de Luis de la Fuente de cara a dirimir el torneig que es jugarà a Hongria i Eslovènia

Els blaugrana Óscar Mingueza i Iñaki Peña formaran part de l’expedició espanyola que jugarà el desenllaç final de l’europeu sub-21, que ja va començar a disputar-se en l’anterior aturada de seleccions a Hongria i Eslovènia i en què la selecció estatal va superar el grup per quedar emparellada amb Croàcia en uns quarts de final que es disputaran el 31 de maig a la ciutat de Maribor. A més dels dos futbolistes del Barça, el seleccionador Luis de la Fuente també ha decidit comptar amb tres futbolistes de la primera plantilla de l’Espanyol com són Óscar Gil, Javi Puado i d’Adrià Pedrosa.

En una convocatòria en què per exemple apareix Oihan Sancet, que ha fet un gran final de temporada amb l’Athletic, crida l’atenció l’absència d’un Riqui Puig que ja va tenir molt poc protagonisme durant la fase de grups.

Porters:
Josep Martínez, Álvaro Fernández i Iñaki Peña
Defenses:
Mingueza, Pedrosa, Óscar Gil, Miranda, Cuenca, Guillamón i Francés
Migcampistes:
Zubimendi, Moncayola, Sancet, Manu García, Cucurella
Atacants:
Puado, Bryan Gil, Yeremi Pino, Brahim, Abel Ruiz i Fer Niño
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)