Barça

S’acomiaden amb un triomf en un partit sense història

Eibar-Barça (0-1). L’equip blaugrana supera l’Eibar per la mínima en un duel molt avorrit i sense intensitat resolt per un solitari gol de Griezmann a les acaballes

El Barça s’ha acomiadat de la lliga amb una victòria per la mínima al camp de l’Eibar. Un solitari gol de Griezmann a les acaballes del duel ha desnivellat el partit, que semblava condemnat a l’empat. Ha estat un enfrontament sense història on realment l’únic destacable ha estat el gol del davanter francès, molt bonic després d’una rematada acrobàtica.

Malgrat que no es jugaven res, Koeman ha mantingut el sistema amb tres centrals i ha fet diversos canvis en l’equip. De Jong ha tornat a l’eix de la defensa al costat d’Araujo i Mingueza mentre que al centre del camp s’ha mantingut Busquets flanquejat per Ilaix i Trincao i amb Dest i Junior de carrilers. Al davant, una parella amb accent francès, Dembélé i Griezmann. El Barça ha jugat amb braçalet negre per la mort de l’ex jugador Francesc Arnau.

S’ha notat que cap dels dos equips necessitaven els punts. El Barça, sense opcions en la lliga, i l’Eibar, ja descendit, han ofert un partit sense gaire ritme, de poca intensitat i molt avorrit. De fet, en el primer temps el Barça ni tan sols ha xutat a porteria mentre que els de Mendilibar s’han pogut avançar en una jugada en que Mingueza ha estat clau creuant-se en un xut de Sergi Enrich després d’una pèrdua de De Jong, i Neto ha estat encertat en un xut de Kike García. Això ha estat el més destacable en una primera part fluixa.

Koeman ha fet canvis per revitalitzar el partit i ha fet entrar Braithwaite, Alba i Umtiti per Mingueza, Junior i Trincao i ha passat a jugar amb un 4-3-3 amb De Jong al mig del camp. I poc després ha entrat Riqui Puig per Ilaix, que s’ha fet mal al turmell. El partit ha seguit sent molt fluix i pràcticament sense ocasions. Dembélé ha rematat alt en una jugada individual poc abans que Koeman fes l’últim canvi, donant entrada a Pjanic per De Jong.

Quan semblava que el marcador no es mouria, en una jugada aïllada, Dembélé ha aprofitat un desajust de dos defenses de l’Eibar per recuperar una pilota i fer una centrada perquè Griezmann, de forma acrobàtica, rematés a gol. L’Eibar ha pogut empatar a dos minuts del final quan una rematada d’Inui, l’ha desviat Araujo per anar a parar al travesser.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)