Barça

Cortés: “Haver guanyat la Champions no et fa sortir d’inici 1-0 en la copa”

Copa. Roda de premsa de Lluís Cortés. Prèvia Barça-Madrid CF

El Barça afronta demà la seva semifinal de copa contra el Madrid CF, a Butarque (19 h). L’objectiu de les blaugrana no és cap altre que aixecar el triplet. Lluís Cortés n’ha parlat en la roda de premsa prèvia al partit.

Sobre el triplet i la voracitat de títols d’aquest Barça.

“Portem un parell de setmanes amb una càrrega física i emocional molt intensa. Venim de celebrar dos títols en dues setmanes, però l’equip està amb fam de guanyar més. L’equip està amb ganes de guanyar aquest triplet”.

L’últim precedent contra el Madrid CF.

“El partit de lliga amb el Madrid crec que no és una bona referència. El context és molt diferent. Allà vam jugar en un camp petit de gespa artificial, molt diferent de l’estadi que trobarem ara a Butarque”.

Moral pels núvols després de guanyar la Champions, però alerta.

“Guanyar la Champions no et dóna cap avantatge per guanyar la copa. No sortirem amb 1-0, ni et donen més punts, ni res de tot això. Haurem de fer moltes coses bé per guanyar el partit”.

La baixa de Sandra Paños.

“La baixa de Sandra Paños no canvia res. Cata Coll és la portera que havia de jugar. Aquesta era la idea i ella ja ho sabia. És la portera que ha estat jugat en aquesta competició.”

Més sobre el triplet.

“Aconseguir el triplet seria històric. Seríem el primer equip a aconseguir-ho. En cap cas ho afrontem com una obsessió, no seria un fracàs tampoc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)