Barça

Pere Aragonés visita el punt de vacunació instal·lat al Camp Nou

El punt de vacunació que hi ha instal·lat al Camp Nou des del dijous ha rebut avui al matí la visita del nou president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonés, que ha estat acompanyat pel nou Conseller de Salut, Josep Maria Argimon, amb qui han fet un recorregut per les instal·lacions i han aprofitat per saludar tot el personal mèdic i alguna de les persones que havien anat a aquest punt de vacunació per vacunar-se contra la Covid-19.

El president del Barça, Joan Laporta, i el seu vicepresident primer Rafa Yuste han fet d’amfitrions de tota la comitiva institucional, força llarga. Hi eren Jaume Estany, gerent del Consorci Sanitari de Barcelona; Antoni Trilla, director de qualitat i seguretat assistencial de l’Hospital Clínic; Pilar Varela, directora per a les Persones de l’Hospital Clínic; Jaume Benavent, gerent del Consorci d’Atenció Primària de Salut Barcelona Esquerra (CAPSBE); Roger Vinyeta, director del CAP Sarrià, i Jaume Padrós, president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i cap de medicina laboral del FC Barcelona.

“El Barça té una responsabilitat que va més enllà de l’esport i ara el que cal és estar al costat de les persones i les institucions. Per al FC Barcelona és un dia important perquè oferim les nostres instal·lacions i vull agrair al personal sanitari, investigadors i metges el vostre esforç perquè gràcies a això comencem a veure la llum al final del túnel. Vacunem-nos, perquè és la millor manera de protegir-nos i de protegir els nostres estimats, especialment els més vulnerables.”, ha dit Laporta, tot just abans d’oferir la seva primera roda de premsa. Pere Aragonés també ha volgut insistir en el seu parlament que aconseguir la immunitat de grup ajudarà el país a sortir de la crisi. “La immunitat de grup ens permetrà afrontar la recuperació econòmica i social, que és absolutament imprescindible, especialment per a aquells que la pandèmia ha agreujat la seva vulnerabilitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)