Barça

Èric, Agüero, Wijnaldum, Depay i Emerson, a punt

Barça. Els pròxims dies, s’anunciaran les primeres incorporacions al FC Barcelona

Com va revelar Joan Laporta en la seva compareixença de divendres passat, durant la setmana que comença avui s’anunciaran les primeres incorporacions a la plantilla del FC Barcelona. De moment, cinc futbolistes estan lligats. No tots, però, en les mateixes condicions. Èric García i Sergio Kun Agüero seran els primers a ser anunciats. De fet, tal com estava previst, els dos han viatjat a Barcelona després que el Manchester City hagi disputat la final de la lliga de campions. El jove defensa central català, que va confirmar en una entrevista a L’Esportiu el seu fitxatge pel Barça, seria presentat dimarts. Agüero, per la seva banda, passaria la revisió mèdica aquest matí, després viatjaria a l’Argentina per disputar la copa Amèrica i la seva presentació s’ajornaria fins al mes de juliol.

Pel que fa a Emerson Royal, el Barça pagarà els nou milions d’euros que havia pactat amb el Betis per aconseguir el cent per cent dels seus drets. El lateral farà pretemporada amb l’equip blaugrana i, si arriba una bona oferta per ell, serà traspassat. En tot cas, segons algunes informacions, el seu agent ha estat citat divendres vinent a les oficines del Camp Nou. Emerson, que es troba concentrat amb la selecció del Brasil en substitució de Dani Alves, va manifestar, abans-d’ahir en roda de premsa: “El Barça és el club amb què he somiat des de l’inici de la meva carrera.”

Els holandesos

Quant a Memphis Depay, encara que ell ho negui, la seva possible incorporació al FC Barcelona està directament lligada a la continuïtat de Ronald Koeman a la banqueta. “M’agradaria que seguís, independentment d’allà on vagi jo”, manifestava a la cadena de televisió holandesa NOS el davanter de l’Olympique de Lió, en referència al tècnic. Depay, que és lliure de negociar el seu futur, ja que acaba contracte amb el seu actual club el pròxim 30 de juny, va confirmar l’interès del Barça en la seva incorporació, però va puntualitzar que “hi ha altres clubs excel·lents a Europa”.

Ben diferent és el cas del seu compatriota Georginio Wijnaldum, un altre dels futbolistes que ha demanat Koeman. El migcampista, de 30 anys, també queda lliure després d’acabar contracte amb el Liverpool al final d’aquesta temporada i signarà fins al 2024 amb el Barça. L’anunci de la seva incorporació tindrà lloc, molt probablement, els pròxims dies. Això si, no podrà passar la revisió mèdica a Barcelona ja que el seleccionador d’Holanda, Frank De Boer, no ho permet.

ÈRIC I AGÜERO

Ja són a Barcelona. El defensa català serà presentat demà

EMERSON

Marxarà si hi ha una bona oferta després de fer la pretemporada amb el Barça

DEPAY I WIJNALDUM

L’arribada de Depay depèn de la continuïtat de Koeman; la de Wijnaldum, no
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)