Barça

Oficial: Jordi Cruyff torna al Barça

Àrea de futbol. El Barça acaba d’oficialitzar la incorporació de Jordi Cruyff en l’organigrama tècnic de futbol a partir del pròxim dia 1 d’agost, després de desvincular-se del Shenzhen FC xinès

El Barça acaba de fer oficial el retorn de Jordi Cruyff, que quedarà vinculat a l’organigrama de l’àrea de futbol a partir del pròxim 1 d’agost.

En el comunicat emès pel club blaugrana s’agraeix la col·laboració del Shenzhen FC xinès, amb el qual Cruyff encara tenia contracte en vigor en qualitat d’entrenador i ha hagut de rescindir-lo.

Jordi Cruyff, que va ser jugador de les categories de formació i del primer equip del Barça del 1993 al 1996, torna al club blaugrana en una àrea estratègica per a l’entitat com és el futbol.

Aquesta tarda a partir de les sis està prevista la compareixença d’Elena Fort, vicepresidenta de l’àrea institucional i portaveu, i donarà més detalls de l’operació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)