Barça

Laporta: “Sabem el què s’ha de fer i ho arreglarem”

El president del Barça envia un missatge a l’afició després dels dos últims partits del conjunt blaugrana

No està sent estimulant l’inici de temporada del Barça i la preocupació és a tots els estaments del club. Amb Ronald Koeman més qüestionat que mai, per l’evident falta de feeling amb el president Joan Laporta, i, sobretot, per la versió que està oferint l’equip que dirigeix, Laporta ha fet un missatge a l’afició. A través d’un vídeo, com el que va fer després de la desfeta contra el Bayern, el dirigent s’ha adreçat als seguidors blaugrana als quals els ha dit que “sabem el què s’ha de fer i ho arreglarem” i els ha demanat que “continueu animant al’equip com ho esteu fent”.

El missatge complet

“Hola culers. Us demano que continueu animant a l’equip com ho esteu fent. L’equip ho necessita i us ho agraeix.No cal que us digui que son moments difícils moments en què s’hi ha de ser. Aquesta setmana, una delegació del Barça viatjarà a Palos de la Frontera, a un acte de penyes coincidint amb el partit de Cadis. A Cadis, podeu estar segurs que l’equip intentarà guanyar. No sé el què passarà, però passi el què passi a Cadis, al proper partit contra el Llevant a l’estadi, continueu animant a l’equip com ho esteu fent. L’equip ho necessita. I estigueu tranquils. Sabem el què s’ha de fer i ho arreglarem. Moltes gràcies i Visca el Barça”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)