Barça

Un salt de qualitat a dalt

El Barça reforça la parcel·la ofensiva amb Ferran Torres, futbolista de 21 anys que arriba per ser diferencial

L’atacant, procedent del Manchester City per uns 55 milions d’euros més 10 en variables, signa fins al 30 de juny del 2027. Tindrà una clàusula de 1.000 milions

“Hola, culers. Estic molt feliç d’anunciar que m’uneixo a aquest gran club. Serà un orgull vestir els colors d’aquesta samarreta. Ens veiem aviat.” Aquestes són les primeres declaracions de Ferran Torres (Foios, Horta Nord, 2000) com a jugador del Barça. Eren dos quarts de tres, ahir, quan, després d’uns interminables dies d’espera, amb negociacions entre clubs, converses amb LaLiga i revisions mèdiques, es va fer oficial el traspàs de l’atacant procedent del Manchester City al club barcelonista. El mateix jugador, uniformat amb la samarreta blaugrana sobre la gespa d’un camp de la ciutat esportiva Joan Gamper, va anunciar-ho amb les esmentades paraules, mirant a la càmera d’un mòbil que ell mateix sostenia i en valencià, en un missatge penjat a les xarxes socials del club culer. L’atacant arriba, doncs, per uns 55 milions d’euros més 10 en variables que es pagaran en quatre terminis, i es compromet per a les pròximes cinc temporades, fins al 30 de juny del 2027, amb una clàusula de rescissió de 1.000 milions d’euros.

Ferran Torres és una petició expressa de Xavi Hernández. L’atacant, que pot actuar tant per la banda com pel centre, suposa una benedicció per al tècnic de Terrassa, que té la parcel·la ofensiva minvada de peces i que amb el valencià, a més de guanyar-hi un efectiu, també hi obtindrà un salt de qualitat. “És un pas enorme en la meva carrera, per seguir creixent amb un entrenador ideal”, va manifestar el jugador als mitjans oficials del club, després de la signatura, tot lloant el que serà el seu tècnic a partir d’ara. “La seva carrera com a jugador és impecable i ara com a entrenador, està començant, però és un entrenador formidable, que m’ajudarà a créixer i a millorar, i estic desitjant poder estar amb ell”, va indicar. “Al Barça espero seguir creixent”, va continuar. “Vull ajudar el Barça a ser el que és, un dels millors clubs del món. Em fa molta il·lusió ser aquí”, va expressar el futbolista, que tot fa preveure que lluirà el dorsal 11. I és que això no és encara segur, ja que l’actual propietari del número és Yusuf Demir, sobre qui s’està treballant en la seva sortida en els pròxims dies. D’aquesta manera, si l’austríac marxa abans que Ferran debuti amb la samarreta del Barça, sí que podrà lluir l’11, però si juga i Demir continua en el club, haurà d’escollir un altre dorsal, i un cop ja s’hagi estrenat, no el podrà canviar.

Precisament la data del debut encara s’haurà de veure, ja que el valencià s’està recuperant de la lesió que es va fer a l’octubre. “Les proves fetes a Ferran Torres mostren que la fractura que té al peu dret està evolucionant favorablement. És baixa i l’evolució en marcarà la disponibilitat”, va limitar-se a comunicar ahir el Barça sobre la lesió del jugador, de qui s’espera que, màxim a mitjan gener, estigui ja disponible. “Espero ajudar l’equip amb gols i assistències, i també defensant”, va explicar l’atacant, que serà presentat dilluns que ve, dia 3 de gener. En un acte previ a l’entrenament de portes obertes que farà el conjunt dirigit per Xavi al Camp Nou, a partir de les dotze del migdia, farà la seva posada en escena i, després de la sessió, el jugador atendrà els mitjans de comunicació en una roda de premsa telemàtica.

EL PROTAGONISTA

Vull ajudar el Barça a ser el que és, un dels millors clubs del món. Em fa molta il·lusió ser aquí
Ferran Torres
JUGADOR DEL BARÇA
És un pas enorme en la meva carrera, per seguir creixent amb un entrenador ideal. Espero ajudar l’equip amb gols i assistències
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)