Classificació amb remuntada

El Barça comença perdent al feu del Linares, però acaba guanyant (1-2) i estarà als vuitens de la copa

El Barça jugarà els vuitens de final de la copa. Li ha costat a l’equip blaugrana imposar-se al Linares, de primera FEF, en un partit que ha començat perdent i que ha remuntat a la segona part amb dianes de Dembélé i Jutglà.

La principal novetat ha estat el redebut oficial de Dani Alves titular en un Barça que ha tingut la pilota, però no ha estat contundent a àrea rival en la primera part. Li ha faltat ullal als últims metres a l’equip dirigit per Xavi Hernández, que no obstant, ha disposat d’alguna ocasió clara a les botes de Ilias, Riqui Puig i també de Nico, que no han encertat. Sí ho ha fet el Linares, en la primera aproximació, molt mal defensada pels blaugrana. Carnicer ha posat una centrada a plaer, amb el seu marcador, Jordi Alba, molt lluny, i Hugo Díaz, que s’ha desfet amb facilitat de Mingueza dins l’àrea ha marcat l’1-0 (19’).

En la segona part, Xavi ha fet canvis i ha donat entrada a Piqué, Frenkie de Jong (que ha acabat lesionat) i Dembélé just sortir del descans. I Dembélé, un home que està en boca de tothom a causa de la renovació, ha estat l’autor de l’empat (63’) amb un xut de fora de l’àrea en què el porter Razak ha estat desafortunat. Poc després, Ferran Jutglà (69’) ha culminat la remuntada amb una bona jugada individual.

Fins al final, el Barça ha tingut opcions per fer el tercer, però el Linares també ha collat i Carracedo ha vorejat l’empat amb dos xuts, un d’ells s’ha estavellat a la creueta.