Barça

Xavi Hernández

Tècnic del Barça

“Quan ens hem tret els complexos hem estat superiors”

Xavi Hernández tenia una sensació agredolça després de perdre contra el Madrid. “Enfadat i trist” per la derrota però esperançat de cara al futur tenint en compte el partit. “És un pas endavant, hem recuperat jugadors importants i era un punt d’inflexió. Ho és pel que fa al joc”, ha dit. Xavi ha reconegut que el Madrid va ser superior en els primers minuts del partit, en part perquè ells han sortit atemorits per la realitat de l’equip. En els primers vint minuts hem jugat acomplexats pels últims resultats i quan ens hem tret els complexos hem estat superiors.”

El tècnic ha insistit a dir que el seu equip ha merescut la classificació per a la final. “Si tires una moneda a l’aire i surt cara ningú podria dir res.” Xavi admet que va córrer riscos durant el segon temps. “Som el Barça i havíem d’assumir riscos. Podem marxar amb el cap ben alt.” Això sí, ha tornat a lamentar massa errades pròpies. “Són errors nostres, de perdre pilotes en llocs on no es poden perdre, hem de ser més responsables amb la pilota, hem de frenar els contraatacs. És un partit per continuar creixent i en què hem perdut els complexos.”

Xavi també ha reconegut que alguns jugadors han arribat a la cita molt justos de forces. “Al Ferran i al Pedri els falta ritme de competició, però ens donaran molt. També Ansu i els minuts de Memphis han estat bé. I els joves han tornat a estar bé”, ha dit el tècnic barcelonista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)