Barça

Xavi: “L’Athletic ens ha superat en intensitat”

Copa. Roda de premsa

A Xavi Hernández se l’ha vist afectat en la roda de premsa posterior al partit contra l’Athletic. En pocs dies el Barça ha dit adeu a la copa i va veure com s’esfumava també la opció de la supercopa. Aquestes han estat les paraules del tècnic després de l’eliminació de la copa d’aquesta nit:

“En els moments puntuals tot ens està sortint creu. Ens està faltant aquell punt de sort. Però no hi ha cap altra solució que persistir i continuar treballant. Avui estem dolguts perquè quedem fora de la copa. Ens queda la lliga i ens queda l’Europa League. Estem fotuts perquè són dos cops molt seguits, avui la copa i l’altre dia en la supercopa, però hem de ser forts i hem de recuperar anímicament l’equip.”

“Ells han estat molt bé defensivament. Ho hem intentat. L’Athletic ha estat molt intens i ens ha costat. La intensitat de l’Athletic ens ha superat. San Mamés té això. Ens han guanyat molts duels. Aquest camp requereix estar molt intens. He vist un Athletic excel·lent en aquest sentit. Ens hem trobat el gol de Pedri i després hi ha hagut l’acció del penal.”

“El tema de Pedri no sembla res important, però veurem les proves que li farem demà a Ansu. Estava bastant afectat moralment.”

“No crec que el tema de Dembélé hagi afectat els futbolistes. És un tema de club. Crec que ho vam explicar bé l’altre dia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)