Barça

Alèxia alça la setena lliga blaugrana

Després de la golejada al Real Madrid (5-0), el Barça ha celebrat el títol de lliga, matemàtic perquè cap altre equip pot atrapar un conjunt que ha guanyat les 24 primeres jornades de lliga. Alèxia Putellas, líder de l’equip i de la victòria contra el conjunt blanc, ha rebut el trofeu de la lliga, la setena que guanya el conjunt blaugrana.

“Moltes gràcies pel suport”, ha dit al públic la Pilota d’Or. “Ara venen els moments més importants. Us necessitem a tots, perquè no volem que aquesta sigui l’última”. També s’ha dirigit als aficionats el tècnic, Jonatan Giráldez. “Ja la tenim aquí!”, ha expressat el tècnic, que ha destacat el treball de tot l’equip i cos tècnic i ha demanat un aplaudiment per les jugadores lesionades. “Avui ha de ser un dia de celebració. Demà farem força per aconseguir tots els títols possibles”, ha dit Giráldez, mantejat per les jugadores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)