Barça

Koeman: “No em sento un entrenador fracassat”

Koeman ha parlat avui de la seva etapa en el Barça en la presentació del seu torneig de futbol en el Club de Golf de Barcelona. L’exentrenador blaugrana, que serà el seleccionador dels Països Baixos després del mundial de Qatar, desconeix si el club vol vendre el seu compatriota Frenkie de Jong aquest estiu: “És cert que no ha estat al seu nivell però amb la selecció és imprescindible.”

Koeman també ha ressaltat que no es considera un entrenador “fracassat” en la seva etapa blaugrana: “Podria escriure un llibre amb tot el ens va passar. La covid, l’absència d’un president, no podíem fitxar i perdre, a més, Koeman i Griezmann.”

També ha volgut deixar clar que, en comparació, amb Xavi els resultats de l’equip tampoc eren tan dolents: “Quan vaig plegar el Madrid estava a vuit punts, ara al doble.” En qualsevol cas demana a Laporta que faci costat a l’entrenador. “Un entrenador no és mai l’únic culpable dels mals resultats. No vaig tenir el màxim suport del president i espero que ara hagi après la lliçó i doni suport a Xavi.” També ha admès que la situació del club li dol “perquè sóc culer”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)