Barça

Lina Lehtovaara xiularà la final de la Champions entre el Barça i el Lió

La finlandesa Lina Lehtovaara s’encarregarà de dirigir la gran final de la Champions femenina entre el Barça i l’Olympique de Lió del pròxim 21 de maig a Torí. Lehtovaara ja va xiular les blaugranes en el partit d’anada dels quarts de final a camp del Real Madrid, un duel que va acabar amb victòria culer per 1-3 gràcies a un doblet d’Alèxia Putellas i a un gol de Clàudia Pina. També ha xiulat a les franceses aquesta temporada. Va ser en el Bayern-Lió de la fase de grups i que va acabar amb victòria bavaresa (1-0). Serà la primera final de la competició per a la col·legiada finlandesa.

Turpin pel Madrid-Liverpool

La UEFA també ha donat a conèixer els àrbitres de la final masculina entre el Real Madrid i el Liverpool del proper 28 de maig a París. El francès Clement Turpin, que l’any passat va arbitrar la final de l’Europa League entre el Vila-real i el Manchester United, s’estrenarà en una final de Champions. Turpin ja ha xiulat el Madrid aquest curs en la victòria madridista a camp del Chelsea (1-3) als quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)