Barça

Crnogorcevic serà blaugrana fins al 2024

Acord. El Barça i la futbolista suïssa arriben a una entesa per a la continuïtat de la jugadora més polivalent de la plantilla blaugrana

Jonatan Giráldez, Gemma Font i, ara, Crnogorcevic. El Barça continua confeccionant la plantilla de la temporada 2022/23 i s’ha assegurat la continuïtat del comodí perfecte per al tècnic blaugrana. Ana Crnogorcevic, que va arribar el desembre del 2019, continuarà lligada al club fins al 30 de juny del 2024. La futbolista suïssa acabava contracte, però ja va explicar que les negociacions anaven pel bon camí i que segurament es quedaria a can Barça. Dit i fet. La signatura del contracte es farà un cop passi l’Eurocopa, que arrenca el pròxim 6 de juliol. I és que la suïssa forma part de la convocatòria del seu país.

De 31 anys, Crnogorcevic ha jugat tant al lateral dret com a l’esquerre, però també ha ocupat qualsevol de les tres posicions en atac. La seva polivalència és un punt fort que Giráldez ha explotat aquesta temporada, en què ha marcat set gols –cinc en la lliga, un en la Champions i un en la final de copa contra l’Sporting de Huelva.

Un cop tancada la renovació de Crnogorcevic, només queda per resoldre el futur de Jenni Hermoso, que també acaba contracte, mentre que Lieke Martens serà jugadora del PSG. Són les dues futbolistes que podrien seguir els passos de Leila Ouahabi, que la setmana passada es va acomiadar del Barça després de 13 anys. En l’apartat d’entrades, el club només ha confirmat el retorn de Laia Codina. Tot i això, Giráldez va explicar que s’estava fent una bona feina. Serà qüestió de temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)