Barça

Geyse Ferreira fitxa pel Barça

Tres d’una tacada. El Barça femení ha anunciat una nova incorporació per tercer dia consecutiu. Es tracta de la davantera Geyse Ferreira, de 24 anys, i que arriba procedent del Madrid CFF, amb qui acabava contracte el 30 de juny. La brasilera firma amb l’entitat blaugrana fins al 2024. En declaracions als mitjans del club, la davantera ha assegurat que vol venir “a ajudar a l’equip a assolir els objectius que es marqui”.

Geyse aportarà gol i explosivitat al Barça. La davantera ha compartit el trofeu de màxima golejadora de la primera divisió amb Asisat Oshoala, amb qui es trobarà al club blaugrana. La brasilera i la nigeriana van firmar un total de 20 gols en finalitzar la competició. Geyse els va fer en un total de 27 partits disputats. La brasilera ha assegurat estar “contenta” per aquest trofeu i per compartir vestuari amb Oshoala.

El Barça tanca així un cap de setmana en què, al retorn de Laia Codina, hi ha sumat a Nuria Rábano, Lucy Bronze i Geyse al projecte 22/23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)