Barça

Cinc jugadores del Barça, convocades amb la selecció espanyola

La selecció espanyola femenina tornarà la setmana que ve a la gespa després de disputar l’Eurocopa el passat mes de juliol. El combinat de Jorge Vilda jugarà els dos últims partits de classificació per al mundial del 2023. Les espanyoles ja estan classificades, però poden tancar la fase prèvia amb un ple de victòries. Espanya s’enfrontarà a Hongria el pròxim 2 de setembre (21h) i a Ucraïna el dia 6 (21h).

Per a aquests compromisos, Jorge Vilda ha citat a cinc jugadores del Barça: Sandra Paños, Irene Paredes, Mapi León, Patri Guijarro i Mariona Caldentey. Respecte a la convocatòria per a l’Eurocopa, cauen Aitana Bonmatí –lesionada– i Clàudia Pina –decisió tècnica–. A la llista hi destaca el retorn de Jennifer Hermoso, que es va perdre l’Eurocopa per lesió. També hi és Andrea Pereira, que es va desvincular del Barça fa dues setmanes. També hi són les catalanes Ona Batlle, Leila Ouahabi i Laia Aleixandri. Completen la llista Lola Gallardo i Misa Rodríguez (porteres); Olga Carmona, Andrea Pereira, Ivana Andrés i Oihane Hernández (defenses); Irene Guerrero, Claudia Zornoza i Tere Abelleira (migcampistes); i Amaiur Sarriegi, Esther González, Athenea del Castillo, Lucía García i Alba Redondo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)