Barça

La nova propietària del gol blaugrana

Olfacte. Geyse Ferreira ha aterrat amb força a Barcelona: ha fet tres gols en els tres partits disputats fins ara aquesta pretemporada

Que la teva màxima golejadora de la història amb 181 gols en 220 partits marxi, pot espantar. Agafar el seu relleu i convertir-te en la nova referent ofensiva del subcampió d’Europa, també. Però sembla que Geyse Ferreira, de moment, no entengui de temors. La davantera brasilera no vol que el seu equip trobi a faltar Jenni Hermoso i ha aterrat amb força. Va debutar en les semifinals de l’AMOS Cup disputant uns minuts contra el Bayern de Munic. Les sensacions que va deixar van ser bones: velocitat, atreviment, desbordament. Tres dies després, en el duel pel tercer i el quart lloc contra el PSG, Geyse va estrenar el seu compte golejador amb la samarreta del Barça. Pressió, recuperació i gol dins l’àrea rival. Només faltava la presentació davant la seva afició al Johan Cruyff. Estrena amb nota: la brasilera va firmar un doblet i va posar-se els culers a la butxaca. Geyse ha portat la samba i en vol més.

Darrer test

Geyse serà una de les jugadores que participarà avui en l’últim amistós de la pretemporada. El Barça s’enfronta al Granadilla de Tenerife en el trofeu Teide (21h). Jonatan Giráldez tindrà les baixes Torrejón, Aitana, Alexia, Codina, Cata, Jana, Bruna, Nuria Rábano i Oshoala per lesió, a banda de no poder disposar d’Engen seguint els protocols després d’una contusió al cap.

El Levante-Barça ja té horari

El primer duel català de la temporada a la primera divisió femenina ja té dia i hora. El Levante Les Planes-Barça de la primera jornada es disputarà el diumenge 11 de setembre –dia de la Diada– a les 18 h a l’estadi municipal de Les Planes de Sant Joan Despí. La primera jornada es jugarà just després d’una aturada de seleccions que afectarà de ple el Barça. Nou futbolistes estan convocades amb les seves seleccions: Sandra Paños, Irene Paredes, Mapi León, Patri i Mariona (Espanya), Lucy Bronze (Anglaterra), Engen (Noruega), Rolfö (Suècia) i Crnogorcevic (Suïssa).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)