L’1x1 de l’Inter-Barça

Per Oriol Tortajada

TER STEGEN (90’)
SUPERAT
Cara en la lliga i creu en la Champions. En el campionat domèstic acumula sis porteries a zero i 534 minuts imbatut, a Europa ha encaixat en els tres partits. Superat pel turc Çalhanoglu amb un xut ras des de la frontal.
SERGI ROBERTO (90’)
DEFENSIU
Després de l’invent fallit a Son Moix amb Balde canviat de banda, el de Reus va ocupar el lateral dret contra l’Inter. Adeu als experiments. Inzaghi va jugar amb dos puntes i cap extrem. Poc exigit en duels directes.
CHRISTENSEN (58’)
FERIT
Ferit en la batalla. Obligat a abandonar el partit abans de l’hora de joc amb sang al turmell esquerre. El club va informar que té un esquinç al lligament extern. Avui se li faran més proves a Barcelona.
ERIC GARCIA (90’)
SALVAT
Unes mans seves en la primera part eren sinònim de penal, però el fora de joc previ de Lautaro el va salvar. Encert del VAR aquí i error flagrant de Pol van Boekel en el penal omès de Dumfries també per mans. Perjudicat el Barça.
M. ALONSO (64’)
PROFUND
Ell va ser l’escollit per Xavi en el carril esquerre a l’Allianz Arena i va tornar a ser l’elecció al Giuseppe Meazza. La lliga per Balde, la Champions per Marcos Alonso i la selecció per Jordi Alba.
PEDRI (90’)
ESTAFAT
Abonat al fet que li anul·lin gols. Li va passar el dia de l’Elx i li va passar ahir. Ansu va tocar la pilota amb les mans involuntàriament però qui va marcar és el canari i el nou reglament l’empara. Slavko Vincic va errar en l’aplicació de la norma.
BUSQUETS (90’)
ACOMPANYAT
Xavi li va acostar Pedri a la seva zona i en algunes fases de partit van jugar gairebé en paral·lel. En l’acció del gol de Çalhanoglu, va intentar tapar el xut llançant-se a terra però va arribar tard al tall.
GAVI (83’)
ENDOLLAT
Es va fer un tip de pressionar i recuperar pilotes en el primer tram del partit. Connectat al partit. Groga injusta per encarar-se amb jugadors de l’Inter quan va detectar una pèrdua de temps clamorosa en els canvis de Darmian i De Vrij.
RAPHINHA (64’)
DESACTIVAT
Se sent més còmode a la dreta que a l’esquerra. No estem descobrint la sopa d’all. Però Xavi va preferir Dembélé a la seva banda natural. Raphinha va jugar per dins i Alonso, per fora. Poc participatiu.
LEWANDOWSKI (90’)
VIGILAT
Li està passant quelcom semblant que a Ter Stegen. En la lliga ha marcat nou gols en set partits i en la Champions només ha vist porteria en un dels tres partits jugats. Desconnectat a Milà. Cap rematada amb perill contra Onana.
DEMBÉLÉ (90’)
VOLUNTARIÓS
Amb més espurna que precisió. Va estar elèctric però també imprecís. Seva va ser la centrada en el gol pispat a Pedri i seva va ser la millor oportunitat de gol. El pal el va allunyar de la glòria en el minut 60.
PIQUÉ (32’)
fred
Millors prestacions l’altre dia a Mallorca que a Milà. Va entrar a escena d’imprevist per la lesió de Christensen i va entrar fred en el partit.
ANSU (26’)
ABATUT
El 2019 va marcar en aquest estadi (1-2). El Giuseppe Meazza li portava bons records, però ahir en va marxar tocat per les mans en el gol anul·lat a Pedri.
BALDE (26’)
ACTIU
Marcos Alonso va tenir el paper de lateral llarg –Roberto més contingut– i va acabar fos. Balde li va donar el relleu en els minuts finals. Oxigen a la banda.
KESSIE (7’)
TESTIMONIAL
Tornava a Itàlia per primera vegada des que va fitxar pel Barça. Coneixia bé aquest estadi. Hi va jugar cinc temporades amb el Milan. Ahir només 7 minutets.