Barça

L’1x1 del Barça

Per Arnau Madrià

Ter StegeN (90’)
sòlid
Va evitar el gol rival en l’acció d’un contra un de Ramazani. Va tenir poca feina, però quan se’l va necessitar va estar ben situat i va mostrar molta concentració en el partit. Cap al final, va tenir la sang freda per sortir en una acció dividida.
BaldE (90’)
Punyal
Va tornar a mostrar la seva habilitat per donar en cada acció d’atac una sortida en profunditat. Va tornar a jugar a cama canviada i va estar molt actiu en la pressió. Va recuperar diverses pilotes que es van traduir en accions ofensives.
piquÉ (82’)
etern
L’adeu de Piqué. El central català va dir adeu després d’una carrera plena d’èxits i amb la seva afició homenatjant-lo en finalitzar el partit. Pique va retre homenatge al club de la seva vida i va deixar clar que, tard o d’hora, tornarà.
alonsO (90’)
central
No va tenir gaire feina defensivament, però va estar molt ben situat com a central esquerre. El madrileny va estar atent amb les vigilàncies defensives i amb pilota va ser important per dividir els atacs. Va guardar molt bé la zona.
alba (90’)
profund
Com és habitual en ell, Alba va viure en camp rival permanentment. En defensa, no va destacar, però va donar sempre una sortida a la zona de l’extrem. Va saber corregir bé la seva posició tallant algunes transicions de l’Almeria.
pedri (90’)
activat
Va completar els 90 minuts a un bon ritme i mantenint la concentració amb pilota fins a l’últim instant. A la zona de tres quarts, no va tenir tanta presència com és habitual, però en una de les accions va filtrar una gran pilota.
busquets (67’)
correcte
Va cedir el braçal de capità a Piqué en el seu últim partit. El joc de l’Almeria el va beneficiar, ja que no va patir gaire en els pocs contraatacs andalusos. Els atacs posicionals a camp rival van servir perquè pogués trobar el seu ritme.
de jonG (90’)
Golejador
Va fer un partit complet. Xavi el va ubicar d’interior i va acabar el matx de pivot. Va aprofitar un refús de Fernando per anotar gol. Va donar mobilitat a l’equip i sempre va donar sortides en el joc. Va cometre una greu errada.
dembélé (68’)
imprevisible
Va anotar un bon gol definint al pal llarg, però el davanter francès no va estar gaire afinat de cara a porteria. Va cometre errades greus en la finalització i no va tenir encert en la presa de decisions. Va ser substituït entre aplaudiments.
gavi (22’)
intens

L’andalús no entén de duels decidits. Va oferir l’entrega i la lluita ja habituals en el seu joc. Va sortir des de la banqueta per tercer partit consecutiu.

lewandowskI (90’)
imprecís
No va tenir el dia de cara a gol. Va fallar un penal, insòlit en el davanter polonès. Malgrat el poc encert a dalt, va moure bé la defensa rival caient a les bandes i donant sempre una sortida en llarg. Va estar molt vigilat pels centrals.
ferraN (61’)
INCISIU
El davanter va mostrar sempre una actitud molt bona per atacar a l’espai. Iniciant des de la zona de l’extrem esquerre, va connectar molt bé amb l’atac, però no va tenir encert. En l’ocasió més clara, Kaiky li va treure la pilota de sota els pals.
ANSU (29’)
precoç
Va entrar i va provocar el segon gol després de la rematada. Li van anul·lar un gol i quasi sempre va estar ben situat entre línies. Va demostrar més atreviment a dins de l’àrea.
RAPHINHa (22’)
tens
Va jugar enganxat a la dreta buscant combinacions per la zona interior com és habitual en ell. No va gaudir de l’encert en l’assistència com en els últims enfrontaments.
Christensen (6’)
canvi

Va entrar per homenatjar Piqué. No va tenir temps de mostrar res a dins del camp, però almenys sortirà en la fotografia històrica del comiat del 3 blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)