Barça

El Barça es posa a prova al Metropolitano

1a divisió femenina. Les blaugrana visiten l’Atlético davant més de 25.000 espectadors, buscant el 45è triomf consecutiu en la lliga

Després de la victòria contra el Bayern de Munic (3-0) en el partit de la UEFA Women’s Champions League al Camp Nou, el Barça busca avui una nova victòria en la lliga, en un partit més exigent del que és habitual. Les de Jonatan Giráldez visiten l’Atlético, que de moment ocupa la segona posició de la classificació, amb el hàndicap afegit de jugar al Metropolitano, on hi haurà més de 25.000 aficionats colchoneros. Tot i la pressió ambiental a què haurà de fer front, el Barça és, com sempre, el gran favorit per endur-se els tres punts i aconseguir la que seria la 45a victòria consecutiva en la lliga, una ratxa que va començar la temporada 2020/21 després de perdre, precisament, al camp de l’Atlético (4-3), tot i que en aquella ocasió el partit es va disputar a la ciutat esportiva del conjunt madrileny.

Per al partit d’avui, Giráldez podrà comptar amb Mariona, que ha rebut l’alta mèdica, però tindrà les baixes d’Alexia, Graham Hansen, Jana Fernández i Cata Coll.

Trencar la ratxa

Abans, el Llevant les Planes visitarà el camp de la Real Sociedad (14 h), en un partit també de màxima exigència però que suposa una nova oportunitat per trencar la ratxa de quatre derrotes consecutives i sis jornades sense guanyar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)