Barça

Clàudia Pina: “La motivació per a demà és màxima”

Clàudia Pina ha atès els mitjans de comunicació en la prèvia del duel contra el Rosengard. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El duel contra el Rosengard

“La motivació és màxima. Ens juguem la primera posició del grup i poder aconseguir-ho al Camp Nou sempre és especial. És la Champions. L’equip està molt motivat. Tant de bo que la gent vingui, ens animi i ens ajudi a ser primeres”.

Com afronten el partit?

“Estem treballant per afrontar-lo de la millor manera possible. Nosaltres intentarem guanyar com fem sempre. És important passar com a primeres de grup. L’equip sortirà com sempre. Intentarem fer gaudir a la gent que vingui”.

Missatge per a l’afició

“Que vinguin a animar. Sempre sumen i fan que sigui més fàcil afrontar els partits i guanyar-los. S’han viscut nits màgiques i especials al Camp Nou i esperem que demà sigui una més”.

Partit solidari per a La Marató

“Sempre és bonic poder ajudar a altra gent. Per això animem a la gent venir demà”.

L’equip necessita temps?

“S’està treballant. Crec que hem anat de menys a més i esperem continuar cap amunt. Hem de tenir paciència. Els resultats, de moment, estan sent favorables. Només hem perdut un partit i l’equip està bé. Hi haurà dies millors o pitjors, però estem guanyant. És futbol. Continuarem treballant per arribar a l’últim tram de temporada de la millor manera possible”.

Posició al camp

“Potser em sento més còmode prop de l’àrea perquè tinc gol i puc aportar a l’equip, però m’és igual si jugo a l’extrem o a l’interior”.

Balanç del 2022

“Em quedo amb com he crescut. Crec que he fet un salt i ara tinc més confiança. Al 2023 li demano molts títols i continuar gaudint al Barça”.

Moment del 2022

“Em quedo amb dos. El partit contra el Bayern al Camp Nou, que va ser una nit especial, i la victòria a camp del Madrid en la lliga. Vam fer un cop sobre la taula”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.