Barça

Es busca un golejador per als derbis

Barça. En una plantilla tan renovada, només quatre futbolistes saben què és marcar en un derbi: Jordi Alba, Pedri, Dembélé i Memphis

Messi i Suárez van ser els amos del gol del Barça en les darreres temporades. També contra l’Espanyol. L’argentí va marcar 25 dianes en els derbis, mentre que l’uruguaià en va firmar 10. Amb la seva marxa i els nombrosos canvis en l’equip, els blaugrana busquen nous propietaris dels gols contra els blanc-i-blaus. De l’actual plantilla, són només quatre els futbolistes que saben què és marcar contra l’Espanyol amb la samarreta del Barça. Tot seguit els repassem, de més antic a més recent.

Jordi Alba va anotar un dels quatre gols que els blaugrana van marcar contra els blanc-i-blaus en un derbi de lliga de la temporada 2016/17 (4-1). Dembélé, malgrat les lesions, també ha vist porteria en un derbi. Va ser a l’RCDE Stadium el curs 2018/19, en una golejada del Barça (0-4). I la temporada passada, dues estrenes. En el duel del Camp Nou, el dia del debut de Xavi a la banqueta, Memphis va marcar l’únic gol del partit, des del punt de penal. A Cornellà, Pedri va fer el 0-1 en un duel que acabaria en empat (2-2). L’altre golejador d’aquell enfrontament va ser Luuk de Jong, amb una rematada de cap inapel·lable en el temps afegit. El neerlandès, que va complir quan se’l va requerir, va abandonar la disciplina blaugrana en acabar la temporada i ja no forma part de la plantilla. Gavi també va marcar aquell dia, però l’acció va ser invalidada.

Sense Lewandowski, la gran arma atacant del Barça, sancionat, arriba el torn dels altres davanters. Quan el polonès marca, els de Xavi guanyen. Tres partits d’absència obliguen Ferran, Dembélé, Ansu, Raphinha i Memphis a fer un pas endavant en l’aspecte golejador i a demostrar que no hi ha dependència. El derbi és la primera oportunitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)