Barça

Xavi: “No podem marxar contents del partit”

Xavi ha sortit a la roda de premsa per valorar la victòria a la pròrroga del seu equip, el Barça, contra l’Intercity, equip de Segona divisió FEF. “Hem concedit massa en un partit que teníem controlat, com el dia de l’Espanyol. Hem estat bé en el joc i hem fallat en les àrees. En atac fallem massa, ens falta efectivitat. Defensivament no hem estat bé; hem concedit massa. No podem marxar contents, però almenys satisfets pel resultat”, ha dit el tècnic de Terrassa.

Sensació dolenta

“No marxem decebut, però el resultat em deixa intranquil, sobretot la falta de contundència en atac. Ens torna a passar el mateix que l’altre dia contra l’Espanyol. D’altra banda, me’n vaig satisfet pel joc i, sí, ho hem fet contra un equip d’inferior categoria. La circulació i el ritme de pilota han estat bons, però hem de tancar molt abans el partit. Ens hem complicat la vida nosaltres mateixos”, ha respost Xavi Hernández.

Ridícul en majúscules?

“Set equips de primera divisió han quedat eliminats, això vol dir que han fet el ridícul? Hem de saber que costa molt guanyar i crec que aquesta pregunta no és gaire futbolera”, ha dit Xavi. El tècnic també ha explicat que l’equip li ha costat tapar les centrades i que li ha faltat contundència a l’àrea, fet que l’ha mantingut neguitós durant tota la roda de premsa.

Lewandowski

“Encara no he decidit res per suplir al Robert. Només he pensat amb el partit que teníem a davant. Ara ja tenim temps per preparar el partit sense Lewandowski. Només ens queda obeir amb la resolució que s’ha pres”, ha respost el tècnic blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)