Barça

Giráldez: “Hem demostrat que mereixíem el títol”

Jonatan Giráldez ha explicat que guanyar la supercopa és un premi a la feina feta. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El partit

“Hem merescut guanyar. La idea era superar la seva pressió alta. Hem tingut la paciència a nivell posicional per trobar la jugadora lliure i hem estat més precises que en el partit de lliga al Johan. Estic molt content per com hem demostrat que mereixíem aquest títol. Ja el tenim aquí”.

Guanyar un títol

“Guanyar un títol a meitat de temporada motiva i premia la feina que portem fent des de la pretemporada. La gent només veu els partits o els resultats, però hi ha moltes hores de dedicació. Totes les jugadores són importants i guanyar la supercopa al gener ens permet donar continuïtat a les bones sensacions. La nostra missió és continuar creixent”.

Les dificultats

“Guanyar qualsevol partit és complicat perquè tots dos equips tenen el mateix objectiu. L’evolució del futbol femení en els darrers anys està anant a l’alça i ens exigeix a millorar la nostra versió cada any. Ens hem de fixar en el nostre rendiment. La nostra obligació és que aquesta distància amb la resta sigui més gran. Això fa que a cada entrenament ens exigim per treure el millor de cada jugadora”

Mariona per Pina

“Pina va fer un partidàs contra el Madrid, però era un context diferent. Estic molt content amb el seu rendiment, però també amb el de la Mariona i el que li hem demanat avui. El partit no el guanyen onze futbolistes. Les necessitem a totes”.

Geyse

“Geyse va oferir contra el Madrid una de les millors versions d’aquest curs. És el que volem i per això la tenim aquí. Té capacitat per superar les rivals, rebre d’esquenes, atacar espais, agressivitat defensiva i lectura tàctica. És una jugadora en creixement, no ha tocat sostre. Escolta amb la intenció de ser millor. La nostra missió, almenys la meva com a entrenador, és fer que pugui treure la seva millor versió cada dia. El creixement és molt gran, però té marge de millora”.

El desgast físic

“Tenir dos dies de descans és poc temps i veníem d’un partit amb molt desgast, però són les normes de la competició. Poc puc fer. Hem de planificar els entrenaments per tal que totes les jugadores arribin en la millor condició possible. Elles també s’exigeixen, però depèn de nosaltres com afrontem els partits, com i quan rotem o donem més descans per tal d’arribar en forma als moments importants”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)