Barça

El protagonista

Pedri

Fòsfor canari per a la surada

Aquesta temporada, Xavi es va proposar que Pedri xutés més a porteria, que s’atrevís a fer llançaments que possessin nerviós el rival, ja que el tècnic blaugrana veia claríssim que el canari té bona punteria i, a més, entra molt bé des de segona línia fent parets amb els companys de la zona ofensiva. “Cal que s’hi atreveixi, perquè la seva capacitat no la té qualsevol. El seu talent és superlatiu”, deia fa mesos el de Terrassa. Dit i fet. El de Tegueste es va prendre seriosament les indicacions de l’entrenador i aquest curs ja acumula set gols, la millor estadística de la seva carrera professional.

La majoria no són pas gols per omplir, sinó ben al contrari, són dianes que valen or o, en aquest cas, potser una lliga. Contra el Celta, Pedri va ser l’autor de l’únic gol; contra l’Osasuna, va aconseguir igualar el resultat; els tres punts contra el Getafe van ser gràcies a una actuació màgica que va concloure foradant la porteria de David Soria; a Montilivi, va celebrar el seu partit número 100 amb la samarreta blaugrana amb el gol de la victòria, i ahir, un cop més, el migcampista va salvar l’equip d’un enfonsament contra el submarí groc. A més, també va ser seu el tercer de l’equip en la final de la supercopa contra el Madrid.

Pedri ha anotat tres dianes en els últims cincs partits de lliga, tres dianes que automàticament han valgut 9 punts. Els darrers es van assolir a l’estadi de la Ceràmica, on va ser anomenat MVP de l’enfrontament i, tot i que la seva actuació va anar de més a menys, el canari va participar en moltes accions de perill. La primera, en el minut 3, amb una passada sensacional a Lewandowski per un espai que només ell veia possible penetrar entre Albiol i Moreno. En la següent no va fallar i, després d’una jugada combinada i una paret amb el polonès, va penetrar la xarxa de Reina. Les seves cavalcades van provocar dues grogues del rival i, a pesar del cansament, va lluitar fins al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)