Barça

La federació espanyola es desmarca de la relació entre el Barça i Negreira

La federació espanyola de futbol ha emès un comunicat per explicar la seva postura en relació al “Cas Negreira”, el nom amb què s’ha batejat els pagaments del Barça per valor d’1,4 milions d’euros a una empresa propietat de l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres, José Maria Enríquez Negreira. Informació que la va destapar el programa “Què t’hi jugues?” de la Cadena SER, i el mateix FC Barcelona la va confirmar en un comunicat.

La FEF s’ha desmarcat de la polèmica relació contractual entre el Barça i l’exàrbitre Enríquez Negreira: “Després de les eleccions a la presidència de la RFEF a finals de maig del 2018, amb l’arribada de l’actual equip de govern, es va renovar la cúpula del CTA, i van cessar els anteriors directius, entre els quals es trobava Sr. Enríquez Negreira”.

L’organisme presidit per Luis Rubiales exigeix als membres de diversos òrgans i empleats que declarin els seus ingressos aliens a la mateixa RFEF per poder avaluar i verificar si existeixen conflictes d’interessos. A més, la Federació ha comunicat que ha enviat requeriments tant als membres actuals del CTA com a la directiva del Barça per conèixer més detalls d’aquest assumpte, i es reserva personar-se judicialment en el cas.

Per últim, han assegurat que en el moment en què es disposi “d’informació suficient”, “la RFEF adoptarà les mesures corresponents dins del marc de legalitat que ha d’imperar en totes aquestes situacions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)