Barça

‘Same, but different’

Xavi Hernández i Erik ten Hag. Entrenadors del Barça i el United

Els tècnics del Barça i del Manchester United comparteixen sensacions envers l’equip rival i saben, més enllà de discursos gentils, que cap dels dos ho tindrà fàcil per passar l’eliminatòria. Xavi Hernández en la roda de premsa d’ahir al matí va dir: “És un partidàs, una eliminatòria espectacular per a l’aficionat. Els dos equips arribem en el millor moment de la temporada, en bon estat de forma. Ten Hag ha canviat la cara d’aquest equip i ara està fent un treball molt bo, amb una capacitat física tremenda, són molt bons tècnicament i ens poden complicar fàcilment l’eliminatòria.”

A la tarda, Erik ten Hag va declarar que “el Barça és un equip molt difícil” i que creu que “ara mateix està jugant el millor futbol dels últims anys, inspirat en la mentalitat de Johan Cruyff”. Un intercanvi d’elogis a l’altura dels dos grans clubs que representen. Dues entitats que han conegut la glòria de l’Europa de primer ordre, però també la baixada als inferns, per això, creu el tècnic neerlandès, que els dos necessitaven “un reset” i que ara estan “en la bona direcció”. “És emocionant enfrontar-se i serà un gran test de nivell per definir on som.”

En el punt en què no es van posar d’acord va ser en la importància d’aquest primer enfrontament al Camp Nou. El tècnic terrassenc pensa que avui “es decidiran poques coses” i que, per contra, “es decidirà molt a Old Trafford, tret de sorpresa”, ja que visualitza “uns partits molt igualats, amb uns marcadors ajustats”. En canvi, el tècnic del conjunt anglès defensa que tot i tenir una certa planificació “el primer partit és sempre el més important, perquè et pot fer canviar els plans, pel rendiment, la tàctica, les lesions, les sancions...” Un xoc de visions o pura estratègia per no donar pistes de per on poden anar les coses en les alineacions.

El nom de Frenkie de Jong va tenir un protagonisme inevitable en les dues rodes de premsa de tant que ha sonat el seu nom per anar a Manchester. Ten Hag va dir-ne que “és un jugador fantàstic, amb una qualitat única” i Xavi va manifestar estar “molt satisfet amb el seu rendiment”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)