Barça

Ansu: “Espero quedar-me molts anys més al Barça”

El futur d’Ansu Fati ha estat un tema de conversa en les darreres setmanes, sobretot per la manca de minuts del davanter blaugrana. Avui, el protagonista ha parlat i ha deixat clar que vol continuar al Barça. Ho ha dit en l’entrega del xec amb la recaptació del llibre ’Relats solidaris’, del qual Ansu n’ha estat el padrí en aquesta dissetena edició.

Preguntat sobre la seva continuïtat al club blaugrana, Ansu ha estat clar. “Tinc contracte amb el Barça fins al 2027 i espero quedar-me aquí molts anys més”, ha afirmat, tancant així la porta al possible interès d’altres clubs, especialment de la Premier League. Ansu també ha deixat clar que la lesió està oblidada i que es troba al “100% per afrontar el que ve”. “Vull recuperar la confiança”, ha assegurat. Ahir, el 10 del Barça va ser substituït davant del Cadis, en un partit en què se’l va veure frustrat i ansiós. “Vaig marxar enfadat perquè a vegades penso que no puc tornar a l’afició tot el que em dona. Estic molt agraït i feliç d’estar al club que vull”, ha explicat. Sobre el decisiu partit de dijous a Manchester, Ansu és optimista. “Tenim il·lusió per passar ronda. Som el Barça i no hem de tenir por. L’equip està bé”.

La recaptació total ha estat de 61.917,28€, destinats a Pallapupas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)