Barça

Una altra nit negra per a la col·lecció

Derrotat. El Barça afegeix una eliminatòria més al seu àlbum de desfetes europees, i ja en són sis de frustrants

Què lluny queda aquell 6 de juny de 2015, en què els blaugrana van aixecar la cinquena Champions, l’últim títol europeu. Sembla que hagi passat una eternitat i no pas perquè faci tants anys, sinó perquè aquell Barça és als antípodes de l’actual. L’eliminació a Old Trafford als setzens de final de l’Europa League s’afegeix a la desfeta que es va viure el passat 14 d’abril, quan un Camp Nou ple d’alemanys vestits de blanc va fer ruboritzar de vergonya l’afició local i, per postres, va significar la primera humiliació a la segona competició europea quedant fora als quarts davant un equip com l’Eintracht de Frankfurt.

Els malsons a Europa el conjunt culer els viu amb els ulls ben oberts per no perdre cap detall. Si fins ahir els red devils eren l’os més dur de rosegar a l’Europa League, també ho van ser el Bayern i l’Inter de Milà a la fase de grups de la lliga de campions. Els de Xavi van ser incapaços de guanyar un sol partit ni contra bavaresos ni contra italians i, de fet, el Bayern va tornar a passar el rodet amb un marcador total de 5 a 0. És cert que l’arbitratge tampoc no va ajudar al Giuseppe Meazza, però el Barça hauria d’haver fet també molt més. L’Eintracht és el vigent campió de l’Europa League i ara només queda que enguany ho sigui el United, almenys per poder dir allò que “ens va eliminar el campió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)