Barça

L’1x1 del United-Barça

Per Paula Muriel

TER STEGEN (90’)
DECREIXENT
A l’inici del duel va tenir feina amb Bruno Fernandes, a qui va aturar un xut molt enverinat traient una cama providencial. Podria haver fet més en la segona part amb els gols de Fred i Antony.
KOUNDE (90’)
MINVANT
Molt bon primer temps del francès pujant la banda i entenent-se amb Kessie i també amb Raphinha. Després del descans, va tenir diversos errors en l’entrega. Garnacho li va complicar massa la vida per algú del seu nivell.
ARAUJO (82’)
LLUITADOR
Bones accions defensives de l’uruguaià, a qui mai li van tremolar les cames quan s’apropava Rashford i, de fet, el va neutralitzar tant que l’anglès no va poder brillar. També va funcionar coix fins que va haver de demanar el canvi.
CHRISTENSEN (90’)
CONCENTRAT
Primers 45 minuts correctes, com tots els seus companys, i això que es quedava sol per les contínues pujades de Balde. Va acabar els últims minuts com a central dret per l’entrada de Marcos Alonso.
BALDÉ (90’)
ENDOLLAT
Espectacular incorporant-se a l’atac i atrevint-se amb retallades davant de Fred i Fernandes. Va provocar el penal gràcies a una acció amb el portuguès. Deixava massa sol, però, el danès, que havia de cobrir-li sempre les espatlles.
BUSQUETS (90’)
MAGISTRAL
Quin retorn als terrenys de joc, després de la lesió! El de Badia semblava haver rejovenit uns quants anys i és que li sortia tot, inclús quan arriscava. Injust que el seu gran esforç no trobés la recompensa de la classificació.
de jong (90’)
IDONI
Quan juga al costat de Busquets desenvolupa el seu millor joc. Va tallar uns quants contraatacs, va recuperar un munt de pilotes lluitant-les fins que caiguessin del seu costat i va oferir a Kounde el que podria haver estat el segon gol.
Kessie (90’)
SÒLID
Cada vegada es troba millor en l’equip. Va treballar molt la recuperació així com la construcció. A més, va buscar la porteria rival intentant un cos a cos amb Martínez. Va acabar fos, però podia estar ben orgullós.
ROBERTO (69’)
CAPRICIÓS
En la prèvia, Xavi va declarar que el de Reus era un port segur per a ell perquè el pot col·locar a diferents llocs i, ahir, com a fals extrem esquerre va fer un gran partit, movent-se per tot el camp i treballant molt la pressió.
RAPHINHA (75’)
dòcil
Ahir no podia enfadar-se quan Xavi va decidir canviar-lo per Ansu. Va desbordar poc, va encarar menys i, en general, no va estar gaire encertat. Va ajudar molt més en defensa, que no pas al davant, on més feia falta.
lewandowski (90’)
OCULT
Tot i ser l’artífex del gol de penal del Barça, el polonès no va estar mai còmode a Old Trafford. Entre Martínez i Varane li van impedir sobresortir, però ho va intentar. Tampoc li arribaven pilotes clares per rematar.
FERRAN (21’)
VALENT
Amb la seva entrada, l’equip va passar a l’esquema 4-3-3. Va tenir una bona acció amb una centrada a Ansu.
ANSU (15’)
DIGNE
Va buscar crear perill per aconseguir el gol de l’empat, però va faltar millor enteniment amb Lewandowski.
ALONSO (8’)
PRESENT
Substitut d’Araujo, no va tenir gaires oportunitats d’entrar en el joc i quan va poder no va estar del tot encertat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)