Barça

Xavi: “El Madrid és favorit”

El tècnic del Barça Xavi Hernández ha atès els mitjans de comunicació en la prèvia del partit de semifinals de demà contra el Madrid. Aquestes han estat les seves declaracions:

Plantejament
“De la mateixa manera que hem jugat contra el Madrid, sabem que és rival molt dur, que en molts moments no et dominen, però no tenen transicions que et dominen i en 2-3 tocs es planten a la porteria. És un rival molt difícil al seu camp. Són dos partits, una eliminatòria de copa, molt contents d’estar en aquesta situació. S’acabarà decidint tot al Camp Nou, però sortirem a guanyar i a mostrar personalitat. És oportunitat de guanyar un altre títol i objectiu de demà es guanyar el partit”.
Més en joc
“És un títol i el Madrid segueix sent favorit perquè és actual campió de lliga i de Champions, a pesar de les baixes i de la supercopa”.
Baixes
“Hem de ser més equip que mai, en estratègia, els petits detalls han de marcar la diferència, ser protagonistes amb la pilota, ser valents, minimitzar pèrdues perquè en res, acaben fent ocasió de gol. Hem de controlar i és partit de model de joc”.
Ansu Fati
“Avui ha tornat a entrenar en grup i és una gran notícia que se senti bé. Està molt motivat i molt feliç per demà i ha de ser important per a l’equip”.
Mentalitat
“És una altra competició i aquí estem molt bé. Estem en una semifinal i hem de donar el 100%, cal canviar el xip, és una bona oportunitat per reaccionar demà”.
Ferran Torres
“Cal donar-li confiança, jugui on jugui. Contra el Cadis va ser un dels millors i ell ho necessitava. Cal que demostri que té diferencial per jugar al Barça”.
Madrid favorit
“El meu argument és que Madrid ha guanyat l’any passat i nosaltres estem en procés de construcció.Ells estan jugant un futbol extraordinari, que goleja a Anfield... és favorit, però nosaltres tenim moltes ganes i jugadors per fer-los mal. Visualitzo una eliminatòria molt igualada”.
Pedri
“És un futbolista capital per a nosaltres. Ha crescut molt fins marcar diferències en gols. Té joc per dins, que ens fa falta a altres perfils i és una baixa molt sensible per a nosaltres”.
Pressió
“Vaig amb il·lusió al Bernabéu, sempre em motiva. Soc culer i m’agrada la rivalitat, m’encanta anar allà, fer bons partits... m’agrada estar jo, però no puc”.
Estat psicològic
“Arribem bé, si ens centrem en els últims dos partits estem a l’hospital, però si ens centrem en la competició, estem bé. La pel·lícula està sent bastant bona, hem donat la cara a tots els partits i poques vegades hem sigut inferiors al rival”.
Dubtes
“Hem de pensar en positiu i tenim oportunitat d’or de guanyar lliga i copa”.
Partit marcat
“Tot marcarà la temporada. Hem d’estar sempre pendents d’on venim i on estem. Si la idea era posar-me menys calent ho has aconseguit. Ho veig tot com una oportunitat. Estic eufòric d’estar on estic, sobretot venint de l’any passat”.
Missatge afició
“Estem bé. Des de dins sempre fem anàlisis del perquè de la derrota, però és un tema futbolístic. Cal seguir competint. Estem en una situació idònia per aconseguir títols, a pesar d’Europa”.
Ambient estadi
“Els àrbitres que ho facin de la millor manera possible. Jo mai he tingut la sensació que els àrbitres ens han ajudat”.
Estanis
“És un jugador que ja el coneixem. És fort, ràpid, té gol, està en bon moment de forma i amb la baixa de Robert ens faltava un atacant”.
Pessimisme
“Conec el club i l’entorn, sé per on van els trets i normalment no m’afecta, però el que més em preocupa és que no afecti els jugadors”.
Passió i ganes
“Hem fet una xerrada, els jugadors també fan autocrítica, parlem, ens veiem les cares i això va molt bé per deixar sensacions paleses”.
Vinícius Jr.
“Està marcant diferències, és un jugador excepcional, és hàbil, difícil d’aturar-lo en carrera i molt determinant, hem de vigilar-lo molt de prop”.
Millor victòria
“La majoria són molt bones. El 2-6, per exemple. Intentem igualar al Madrid. Tinc molts bons records, però ara és un altra història”.
Jugadors joves
“Els hi dic que és un privilegi. Parlem d’oportunitats de jugar clàssics i sent culer es el màxim i és extraordinari i han de gaudir-ho”.
Alarcón
“Tinc molta confiança en ell, juga a la banda també, és ràpid, fort, pot ser molt útil pel Barça, tant al present com al futur”.
Tensió clàssics
“Ara hi ha fairplay i això es el que ha de regnar i a partir d’aquí que guanyi el millor”.
Assaltar Madrid
“Ens aniria molt bé una victòria com vam fer en l’últim clàssic de supercopa, però davant tens un Madrid molt fort”.
Missatge de la gent
“Estem molt bé, en bon moment. Em vaig enfadar molt l’altre dia”.
Araujo
“És ràpid, és agressiu, poderós en el joc aeri i un dels millors defenses del món. És important per a l’equip jugui on jugui”.
Derrota mínima
“No pactem una derrota perquè el Barça ha de guanyar. Pots estar més encertat o no, però volem sortir a guanyar sent protagonistes amb la pilota”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)