Barça

Xavi: “No volíem aquest partit, però s’ha de valorar la feina”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha reconegut que el partit no s’ha desenvolupat com volien, però ha donat valor a la victòria.

El pla de partit

“El pla era tenir possessions, jugar a camp contrari i guanyar duels per jugar a camp del Madrid molt temps. Volíem dominar amb pilota, però al davant teníem el Madrid i això passa contra equips grans. El primer objectiu nostre és defensar amb pilota, però avui no hem pogut. Hem tingut pèrdues innecessàries i no hem estat pulcres a camp contrari. Però el segon objectiu és defensar sense pilota i aquí hem estat extraordinaris. El Madrid pràcticament no ha tingut ocasions clares. No hem concedit i això és important per a nosaltres. Defensar és part del joc. És una victòria molt important”.

La manera de guanyar

“No podem presumir del com. No volem aquest partit. Volem controlar des de la pilota, però hi ha moments de la temporada en què el rival t’exigeix i pot dominar-te i has de defensar. Avui s’ha de valorar la feina defensiva. El rival ens ha fet jugar així. No hem traït el nostre model de joc”.

“Ells ens han dominat amb pilota avui. No hem trobat solucions i ens ha costat. Podríem haver empatat perfectament, però hem estat solidaris i espectaculars en defensa. Ens emportem una victòria important, però veig el Madrid molt fort. Avui l’hem minimitzat perquè normalment genera moltes ocasions, però avui no”.

Avantatge en l’eliminatòria

“Si haguéssim perdut no passaria res. No hem guanyat cap títol ni estem en cap final. Estem a la meitat del partit. Dona moral guanyar al Bernabéu, però no hem fet res. Portem un 0-1 i a l’abril ja veurem. Intentarem recuperar gent. S’ha donat la cara, s’ha competit i tots han fet un treball extraordinari”.

La moral

“La victòria ens donarà moral i confiança, però diumenge és una altra història i una altra competició. Estem ben posicionats, però ho hem de continuar demostrant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)