Barça

Avantatge blaugrana

El Barça s’ha emportat el primer punt en les semifinals de la copa. Els blaugrana han guanyat per la mínima a camp del Real Madrid gràcies a un afortunat gol de Militao en pròpia porteria i en un partit que els locals han dominat la possessió, però en qupè no han rematat a porteria (0-1).

Xavi havia penjat l’etiqueta de favorit al Madrid abans del duel i el cert és que els blancs han sortit molt millor sobre la gespa del Bernabéu, anul·lant per complet un Barça molt defensiu. De fet, els d’Ancelotti han avisat als 30 segons de joc amb un xut de Modric dins l’àrea que ha acabat al lateral de la xarxa, però l’acció estava invalidada per fora de joc. El Madrid pressionava amunt i els blaugrana no podien mantenir la possessió, que era clarament favorable als locals, que han tornat a posar la por al cos dels jugadors del Barça amb un gol anul·lat a Benzema per fora de joc (12’). Fins al minut 19 no hem vist la primera possessió llarga dels de Xavi en un partit que s’ha començat a escalfar quan Vinicius ha vist una clara targeta groga molt protestada per ell i per tot el Bernabéu (25’). La resposta del Barça ha arribat en forma de gol en l’acció següent. Camavinga s’ha equivocat en la sortida i això ho ha aprofitat Ferran per acostar-se a la frontal i cedir l’esfèrica per Kessie. El xut de l’ivorià l’ha rebutjat Courtois amb el peu esquerre, però la pilota ha rebotat en Militao i ha acabat dins la porteria. L’assistent ha aixecat la bandera en primera instància, però el VAR ha rectificat la decisió i el 0-1 ha pujat en el marcador (27’). El partit s’ha descontrolat després del gol, però la primera part ha acabat amb el Madrid tornant a tenir la pilota, si bé han estat possessions estèrils.

El guió de la segona part ha estat el mateix. El Madrid s’ha bolcat en atac i tot el joc es concentrava a terreny del Barça. Els blaugrana estaven molt enfonsats a camp propi i quan intentaven sortir en atac no hi havia efectius. Raphinha o Ferran feien la guerra pel seu compte i sempre sortien perdedors davant la superioritat madridista. Pel que fa a les ocasions, Vinicius ha tingut les més clares del Madrid, sense inquietar a Ter Stegen. Primer en un xut que Araujo ha tapat providencialment per enviar la pilota a córner (49’) i després en una centrada que s’ha enverinat i ha obligat a Ter Stegen a posar una mà (58’). Ara bé, la més clara de totes ha estat per al conjunt de Xavi Hernández. L’equip ha circulat bé la pilota, que ha acabat als peus de Ferran. El valencià ha desbordat bé fins a la línia de fons i ha posat una centrada perfecta al punt de penal per a Kessie, que ha arribat sol. El seu xut, que anava a gol, ha tocat en el peu d’Ansu, que s’ha posat just davant en aquell moment, i ha sortit a fora (72’). Ja a les acaballes, Rodrygo ha fregat el gol de l’empat amb un xut des de la frontal que ha sortit fregant el pal (90’).

La tornada, el pròxim 5 d’abril al Camp Nou (22h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)