Barça

Cata Coll rep l’alta mèdica després de més d’un any lesionada

La portera balear s’ha recuperat completament de la lesió que va patir en el lligament encreuat del genoll esquerre

La portera del Barça Cata Coll ha rebut l’alta mèdica després de poc més d’un any lesionada. La balear va patir un trencament del lligament encreuat del genoll en l’entrenament del 22 de febrer de 2022. Tot són bones notícies per la jugadora blaugrana, ja que fa dues setmanes va renovar amb el club fins al 2026. “Per fi veig la llum al final del túnel. Ara toca tornar a gaudir de l’esport, de competir i tornar-me a guanyar tot el que tenia abans de lesionar-me”, declarava Cata Coll amb un somriure d’orella a orella.

Qui també somriu és Jonatan Giráldez després d’una setmana on ha recuperat efectius. Amb la de Cata, l’equip ha anunciat quatre jugadores recuperades els últims dies. El tècnic gallec ja podrà comptar amb la portera, Jana Fernández, Ingrid Engen i Caroline Graham. La infermeria blaugrana es va buidant, i ja només hi queden Mariona Caldentey i Alexia Putellas, recentment guardonada amb el premi The Best com a millor jugadora del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)