Barça

L’1x1 del Barça-València

Per Paula Muriel

TER STEGEN (90’)
DESPERT
El València no va posar realment a prova l’alemany. El moment de més patiment va venir d’una complicada cessió de Ferran, que Ter Stegen va intentar controlar sota pressió, però va acabar entregant la pilota a Lino.
ARAUJO (59’)
EXPULSAT
Atent a totes les retallades i impecable en l’execució defensiva fins a l’expulsió, incontestable per haver agafat Hugo Duro quan marxava sol cap a la porteria i l’uruguaià era l’últim home. Baixa molt important per al partit a San Mamés.
KOUNDE (90’)
ERRÀTIC
Una pèrdua seva va desencadenar l’acció de la vermella a Araujo. Desencertat en les passades, sense ser present en l’activitat ofensiva i superat pels rivals. Un dels enfrontaments més grisos que se li recorden.
CHRISTENSEN (90’)
IMPOL·LUT
A partir de l’absència d’Araujo, va haver de liderar la responsabilitat de la línia defensiva. Va saber estar a l’altura i aplicant el màxim criteri, a pesar de ressentir-se de la fatiga acumulada.
BALDE (90’)
VALENT
Va buscar el desbordament progressant per tota la banda, tot i la vigilància de Correia i Foulquier. Va executar una gran jugada en diagonal des del mig del camp fins a arribar a l’àrea, però Raphinha va fallar en la finalització.
BUSQUETS (90’)
GUIONISTA
Escollit l’home del partit, el de Badia es va lluir movent la pilota de banda a banda, trobant espais amb facilitat. Ilaix Moriba mantenia la mirada sobre ell, però de poc va servir. Assistència mil·limètrica en el gol de Raphinha.
ROBERTO (81’)
RENOVAT
Primer partit després d’allargar contracte fins al 2024. Ahir com a interior dret, es va mostrar treballador al mig del camp fent cobertures, però res a veure amb Pedri. Sense conseqüències en atac.
DE JONG (45’)
GAS
Havia pactat la titularitat a pesar del cúmul de minuts que tenen les seves cames. És un dels futbolistes més en forma de l’equip i va ser el protagonista de la primera arribada a porteria i del primer córner a favor del Barça.
RAPHINHA (87’)
ENERGÈTIC
Va marcar de cap el seu cinquè gol en la lliga i el més important, ja que automàticament reporta 3 punts. Iguala Dembélé. El ‘gaúcho’ va buscar el driblatge i es va entregar alhora a la tasca defensiva. Va marxar ovacionat del Camp Nou.
ansu fati (61’)
SACRIFICAT
Titular, però torna a no acabar un partit. Va ser la peça que Xavi va sacrificar quan l’equip va quedar amb 10. Com a extrem no va brillar i com a fals 9 va enviar una pilota al pal. Va tenir poca participació.
FERRAN (90’)
DESCENTRAT
Va jugar al centre de l’atac i no va poder aparèixer gaire, envoltat de valencianistes. Tenia necessitat de marcar i, en canvi, va fallar un penal que hauria aportat tranquil·litat. Li falta autoconfiança.
KESSIE (45’)
INTENS
Va entendre bé el paper que li tocava. Resistència sense De Jong ni Araujo, li va faltar més precisió en algunes entrades.
ALONSO (31’)
SENSAT
Complidor amb la missió encomanada de mantenir el resultat amb un home menys. Correcte en totes les participacions.
ERIC (9’)
AJUDANT
Va jugar entre Christensen i Alonso per reforçar la defensa quan més còmode estava el València.
ALARCÓN (3’)
PREMIAT
El de Castelldefels va jugar el seu segon partit amb el primer equip amb el repte de pressionar el rival.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)