Barça

Múrcia en l’agenda i Londres en la ment

Lliga F. El Barça té la mirada posada en les semifinals de la Champions contra el Chelsea, però avui és torn de la lliga a Alhama de Múrcia

Amb la lliga sentenciada després de la victòria en el clàssic d’ara fa uns dies, el Barça mira ja cap a Londres. Les semifinals de la lliga de campions femenina de la UEFA contra el Chelsea, en la reedició de la final de Göteborg del 2021, centren ara tota l’atenció de l’equip entrenat per Jonatan Giráldez. La final d’Eindhoven és el gran somni i l’eliminatòria contra el conjunt entrenat per Emma Hayes, l’últim obstacle. El partit d’anada serà el cap de setmana de Sant Jordi. Mentre no arriba la gran cita, el Barça haurà d’afrontar abans dos partits de lliga. El primer, avui, contra l’Alhama i el segon, el dia 15, a l’estadi Johan Cruyff, contra un Atlético de Madrid que ahir va golejar 6-2 el València.

Les blaugrana, invictes encara en el campionat, tanquen aquesta tarda la jornada a Múrcia contra un Alhama que viu actualment fora dels llocs de descens, però que té el precipici molt a prop (18 h). El partit s’entreveu un tràmit pel líder, que en la primera volta ja va golejar contra les murcianes al Johan per 4-0, amb gols de Clàudia Pina, Salma Paralluelo, Bruna Vilamala i Asisat Oshoala. Avui, dia oportú per a les rotacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)