Barça

El Barça i la campanya a favor de l’ús del català

El Camp Nou viurà l’estrena d’aquesta iniciativa organitzada per Òmnium Cultural i la UFEC en el partit de diumenge contra l’Atlético, amb mosaic inclòs

Avui s’han trobat Joan Laporta i Xavier Antich, president d’Òmnium, per oficialitzar les accions de la campanya ‘L’esport ens treu la llengua’, a favor de l’ús del català a l’esport. Aquestes es duran a terme diumenge pel partit contra l’Atlético de Madrid (16:15h) al Camp Nou. “Som dues entitats a qui ens agrada col·laborar i entendre’ns. Tenim objectius culturals, esportius i polítics comuns”, ha afirmat el president del Barça. Per la seva part, Antich ha explicat “l’esport, la llengua i la cultura són tres dels pilars de Catalunya” i que hi ha més accions junt amb el Barça “que aniran sortint a la llum”.

En aquesta iniciativa que tindrà el seu tret de sortida durant la diada de Sant Jordi, l’activitat més popular és que l’estadi lluirà un mosaic on es llegirà “Comparteix el català” quan surtin els jugadors al camp. També, l’equip de Xavi Hernández jugarà amb la samarreta amb els colors de la senyera. En la prèvia del partit, Mònica Terribas i Núria Picas llegiran el manifest de la campanya, i s’estrenarà l’espot a la pantalla del marcador. A la mitja part, The Tyets cantaran el seu darrer èxit, ‘Coti x Coti’, amb l’objectiu d’animar la festa. Per acabar, a les esplanades de fora, a part de més actuacions musicals, hi haurà cinc punts de recollida d’adhesions.

Les pròximes setmanes també s’hi sumaran més clubs i personalitats importants catalanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)