Barça

Xavi: “l’any passat vam començar igual i vam acabar bé”

El tècnic blaugrana ha atès els mitjans després de l’empat a l’Alfonso Pérez. Xavi, que ha estat expulsat per protestar, ha estat molt contundent amb la seva valoració sobre el partit, i concretament s’ha mostrat decebut i emprenyat amb l’arbitratge.

L’expulsió

“Li he dit que els estaven permeten moltes faltes i a nosaltres no. Justament, l’altre dia vam tenir una reunió amb els àrbitres i van explicar que le primer canvi que farien seria atendre més als entrenadors, tenir més consideració, perquè entenen que estem al mig d’un partit i en tensió. Però, bé, la meva expulsió no té importància. L’important està en el terreny de joc. Ho hem intentat de totes les maneres, però és un rival molt rocós defensivament i ens enduem un punt que és insuficient. Una pena.”

Sobre el joc del Getafe

“L’àrbitre ha estat qui ho ha permès, no hi ha més. Jo ho he comentat i per això m’expulsen. I si al final venem el producte de LaLiga i el que tenim és això, crec que no és positiu per ningú.”

Raphinha expulsat

“És un cúmul de coses. Els deixen jugar, els permeten massa, i després a nosaltres si que ens les xiulen. En fi, no hem de donar-li més voltes.”

Valoració

“És un punt, l’any passat vam començar igual i vam acabar bé, aquesta és la lectura positiva. Al final amb 10 homes hem estat bé. A la segona part hem estat molt bé i hem anat pel partit. La primera no hem estat tant fins, però tot i això hem tingut tres o quatre ocasions. Sabíem que tindríem poques ocasions i que les hauríem d’aprofitar i era important avançar-nos al marcador. Ells amb el 0 a 0 estaven còmodes, perdent temps, moltes interrupcions. Al final és el seu futbol i la seva manera de competir. Ens emportem un punt que és insuficient, aquest és el resum. Però marxo orgullós de l’equip, sobretot a la segona part.”

Sobre l’arbitratge

“(Última acció revisa com a possible penal, però finalmeent no per mans prèvies de Gavi) No veig mà per en lloc, no és veu clar. L’han xiulat i ja està. Ja no em va agradar la reunió de l’altre dia dels àrbitres, i tampoc m’ha agradat avui. No sé que està passant.”

Sobre el temps afegit (10’ a cada part)

“Això és una altra vergonya per mi. Temps efectiu ja i s’acaba amb tot això. Ja ho he dit mil vegades. Cal temps efectiu, estem fent el ridícul.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)