Barça

El càstig és de dos partits

Suspensió. Tant Xavi Hernández com Raphinha han estat sancionats amb dues jornades per la vermella directa que els va mostrar César Soto Grado diumenge passat al camp del Getafe

El Barça ja sap quants partits haurà d’estar sense el seu tècnic, Xavi Hernández, i sense Raphinha. El comitè de competició ha castigat tots dos amb dues jornades de sanció per les targetes vermelles que van veure a Getafe diumenge passat. Per tant, es perdran el Barça-Cadis d’aquest pròxim diumenge (19.30 h) i el Vila-real-Barça del dia 27 (17.30 h).

El tècnic de Terrassa va ser expulsat després de protestar “de forma ostensible” una falta no assenyalada sobre Abde. A més, un cop expulsat, no va marxar directament cap a la graderia, sinó que es va quedar una estona a la boca del túnel de vestidors. Les declaracions que Xavi va fer després de l’enfrontament, criticant l’actuació arbitral i la lliga, encara estan sent investigades pel comitè d’integritat de la federació, però no s’espera que el cas passi a mans de competició ni que sigui castigat. El seu germà Òscar serà qui segui a la banqueta en l’estrena al Lluís Companys. Pel que fa a Raphinha, expulsat per haver colpejat amb el braç un rival “amb l’ús de força excessiva” també estarà fora dos partits.

Bordalás es defensa

En una entrevista a RTVE, el tècnic del Getafe es va mostrar contrari a les opinions de Xavi. “Ho respecto, però no ho comparteixo. No s’ha parlat del joc del Barça. S’ha desviat l’atenció. No podem jugar de tu a tu contra el Barça. Un jugador seu val més que tota la plantilla del Getafe. Si Xavi estigués a la meva banqueta, segur que no podria jugar com juga el seu equip”, va reiterar.

ELS DUELS

Seran baixa per als partits contra el Cadis, a casa, i el Vila-real, a domicili

LES PARAULES

Les declaracions del tècnic són investigades pel comitè d’integritat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)