Barça

Bomba Brighton

Mercat. L’equip entrenat per Roberto de Zerbi sedueix Ansu i entre avui i demà pot fer-se oficial el salt a la Premier

Ansu Fati té les maletes fetes. L’espera la Premier League. Al Brighton, l’últim club a entrar en escena, se li ha posat cara de guanyador en la subhasta per Ansu. No hi ha res oficial, però sí és oficiós. El club del sud d’Anglaterra sembla ser el destí escollit per la família Fati. Quan tothom mirava cap a Londres i cap al Tottenham, la irrupció del Brighton en les negociacions ho ha capgirat tot.

Jorge Mendes ha mogut fils. A banda de la via del Tottenham, també existia l’interès real del Chelsea i el Liverpool i Bori Fati preferiria l’opció del Sevilla, però l'opció del Brighton agrada a tots els actors. Sisè classificat en la Premier la temporada passada, el Brighton jugarà aquest any competició europea: jugarà l’Europa League. A Ansu li agrada el projecte liderat per Roberto de Zerbi i considera que és un lloc ideal per tenir els minuts que no li pot garantir Xavi al Barça. A més, el Brighton ha ingressat una morterada aquest estiu només amb les vendes de Moises Caicedo al Chelsea (130 milions) i la d’Alexis Mac Allister al Liverpool (40 milions) i pot assumir perfectament el salari d’Ansu. El Brighton necessita un nou crac i Ansu és el nom.

Ansu sempre havia tingut clar que volia continuar al Barça i creia amb fermesa que amb el seu futbol i els seus gols seria capaç de convèncer Xavi. Ansu es veia titular en aquest Barça, però tres jornades de lliga han estat suficients per canviar l’escenari. Ansu havia fet una bona pretemporada i haver estat suplent en els primers tres partits de lliga ha estat un cop no digerit.

El context d’aquestes tres suplències també ha influït, i molt. Amb la fuga de Dembélé a París i amb Raphinha sancionat dos partits, quedaven dues vacants per acompanyar Lewandowski en atac, però ni tan sols així Ansu ha trobat espai per ser titular. Xavi ha apostat per la frescor de Lamine Yamal, de només 16 anys, i això ha acabat d’ensorrar Ansu. Va parlar amb Xavi i el tècnic li va garantir minuts al llarg de la temporada, li va dir que serà un home important, però Ansu volia fets i l’única realitat ha estat la seva suplència en aquestes tres primeres jornades del campionat.

Ansu està ferit i per això Jorge Mendes ha reactivat tota la maquinària. El seu agent i el seu pare, Bori Fati, sempre han apostat per una sortida. Era Ansu l’únic que remava contra corrent, però la pressió del seu entorn l’ha acabat de convèncer. L’aparició de Lamine li ha fet mal i la seva poca sintonia amb Lewandowski també. És públic i notori que no hi ha feeling entre tots dos. El polonès considera que Ansu peca d’individualisme en moltes ocasions i les miradetes entre tots dos són ja un clàssic. El dia del Vila-real es van detectar certs moments de tensió entre tots dos en el tram final del partit.

El Barça accepta la cessió perquè s’estalvia una fitxa alta i no perd de vista el jugador. El Barça entén que el jugador encara té crèdit tot i el cúmul de lesions, i el club creu que encara pot tornar a ser l’Ansu Fati que tant va brillar en els seus inicis, abans d’aquella maleïda lesió contra el Betis. La por a una possible resurrecció d’Ansu Fati en la seva nova aventura a la Premier frena la via del traspàs. El Brighton veu bé la cessió i el Barça també. João Félix espera notícies. El portuguès sap que Ansu i ell són vasos comunicants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)