Barça

El Porto, el Xakhtar Donetsk i l’Anvers, rivals del Barça en la Champions

Champions League 2023/24.

El Barça ja coneix el nom dels seus rivals en la fase de grups de la Champions 2023/24. L’equip de Xavi Hernández ha quedat enquadrat al grup H juntament amb el Porto de Nico González, el Xakhtar Donetsk i l’Anvers, un dels dos únics equips debutants en la màxima competició europea, juntament amb l’Unión Berlín, que ha anat a parar al grup del Real Madrid. Sorteig benèvol per al Barça que ha evitat equips com l’Arsenal, el Manchester United, l’Inter, el Milan, la Lazio i el Newcastle. El Barça, després de dos fracassos consecutius, està obligat aquest cop sí a superar la fase de grups. Eric Abidal, amb la corbata dels colors del Barça, i Joe Cole han portat sort als blaugrana en el sorteig en l’extracció de les boles.

Fortuna també per al Real Madrid, que estava al bombo 2 i ha evitat el PSG, el Bayern i el City. Els seus rivals seran el Nàpols, el Braga i Unión Berlin.

Grups més complicats per a Sevilla, l’Atlético i la Real. El Sevilla jugarà al grup B amb l’Arsenal, el PSV –retorn de Luuk de Jong a Sevilla– i el Lens. L’Atlético jugarà al grup E contra el Feyenoord, la Lazio i el Celtic. La Real Sociedad, que estava al bombo 4, jugarà contra el Benfica, Inter de Milà (actual subcampió) i el Salzburg.

Tots els grups

Grup A: Bayern de Munic, Manchester United, Copenhague, Galatasaray

Grup B: Sevilla, Arsenal, PSV, Lens

Grup C: Nàpols, Real Madrid, Sporting de Braga, Unión Berlin

Grup D: Benfica, Inter de Milà, Salzburg, Real Sociedad

Grup E: Feyenoord, Atlético de Madrid, Lazio, Celtic

Grup F: PSG, Borussia Dortmund, Milan, Newcastle

Grup G: Manchester City, Leipzig, Estrella Roja, Young Boys

Grup H: Barça, Porto, Xakhtar Donetsk, Anvers

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)