Barça

Un grup H ple de vells coneguts

L’anàlisi dels rivals. El Barça es retrobarà amb Nico, Txigrinski, Van Bommel, Overmars i l’‘amic’ Pepe

El destí ha volgut que el Barça es retrobi amb vells amics en aquesta fase de grups de la Champions. És el cas de Nico González. El fill de Fran González, traspassat aquest estiu al Porto per 8,5 milions d’euros, s’enfrontarà per primera vegada al Barça, ja que la temporada passada, quan estava cedit al València, la famosa clàusula de la por establerta en el seu contracte va impedir el retrobament. Hi haurà també trobada no tan amigable amb Pepe, que als seus 40 anys continua donant guerra com a central. El Porto acumula dotze participacions consecutives en la màxima competició continental. L’any passat va ser eliminat als vuitens per l’Inter. La visita a Do Dragão portarà bonics records a l’actual director esportiu del Barça, un Deco que el 2004 va aixecar la Champions amb el club portuguès en la seva etapa com a jugador.

Un altre que tornarà a Barcelona serà Txigrinski, que als 36 anys està vivint la seva segona etapa al Xakhtar. Pep Guardiola el va fitxar al seu dia per 25 milions d’euros però va fracassar en la seva etapa al Barça. L’equip de Xavi no visitarà Ucraïna perquè el Xakhtar jugarà els seus partits a l’estadi de l’Hamburg per culpa del conflicte bèl·lic.

El grup H el tanca l’Anvers, un debutant en la Champions, que hi ha accedit després d’eliminar l’AEK d’Atenes en l’última eliminatòria prèvia. Mark van Bommel és el seu entrenador i Marc Overmars el seu director esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)