Barça

Ansu, Abde i Lenglet, a punt de confirmar la sortida

Mercat. El Barça treballa a preu fet per tancar les carpetes pendents en les últimes hores i oferir a Xavi un equip competitiu per lluitar per tots els títols. Els portuguesos es fan esperar

Hores de màxima tensió z les oficines del FC Barcelona. En un gir de guió inesperat, el dia d’ahir va estar marcat pel viatge d’Ansu Fati a Anglaterra. El jugador, a qui moltes vegades Xavi s’havia referit com a “patrimoni del club”, va fer cas finalment de les recomanacions del seu agent, Jorge Mendes, i va acceptar provar sort en una altra entitat per mirar de tenir més minuts i així deixar enrere la pressió del revulsiu. A falta de confirmació oficial a l’hora del tancament d’aquest diari, el davanter jugaria cedit al Brighton aquesta temporada i els anglesos pagarien el 80 per cent de la seva fitxa.

Un altre jugador que té tots els punts de tornar a jugar a la Premier League és Clement Lenglet. El francès ultima la seva cessió a l’Aston Vila fins al juny de 2024, sense que existeixi una opció de compra en acabar el termini, així que l’any vinent el Barça tornarà a tenir el mateix problema d’aquest estiu. La prioritat dels culers era tancar un traspàs pel defensa, que té contracte amb el conjunt blaugrana fins al 2026, però només estava disposada a contractar-lo l’Aràbia Saudita, un país que no seduïa el central.

El futur d’Ez Abde està enlaire després que ahir el jugador es reunís durant diverses hores amb el seu representant amb l’objectiu de valorar les opcions que tenia sobre la taula. L’extrem marroquí vol triomfar al Barça i necessita més minuts per poder demostrar-ho, una concessió que Xavi Hernández no sembla disposat a oferir fàcilment, tot i que el vol en el seu equip. El Betis, una destinació que Abde veuria amb molt bons ulls. estaria disposat a negociar una cessió o inclús una compra.

Qüestió de Joãos

Quant a les arribades, continuen paralitzades a falta de poques hores per tancar el mercat d’estiu. La prioritat màxima del Barça aquest mes d’agost ha estat sempre João Cancelo, el gran desig de Xavi per ocupar la banda dreta de la defensa. Tot i que club i jugador tenen un acord pactat des de fa temps, el gran repte sempre ha estat convèncer el City, que ahir assegurava no haver rebut cap oferta dels blaugrana. La intenció és aconseguir una cessió, però no hi hauria possibilitat de tenir una opció de compra en acabar la temporada.

La carpeta de João Félix sembla la més difícil de tancar per la confusió que envolta el cas. El jugador fa setmanes que va anunciar quina era la seva prioritat, però l’arribada al Barça depèn de molt més que no només de bones intencions, sinó principalment del marge econòmic de què disposa el club blaugrana. A hores d’ara, Barça i Atlético de Madrid parlen per resoldre el futur de João Félix mitjançant una cessió que els madrilenys pretenen que pagui l’entitat catalana en la seva totalitat, assumint la fitxa del portuguès i, a més, abonant una quantitat per gaudir dels seus serveis.

ANSU FATI

L’extrem buscarà minuts al Brighton per recuperar el seu nivell de joc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)