Canvi de cara

Aquest Barça, el d’avui, sí il·lusiona. El conjunt orientat per Xavi Hernández ha golejat al Betis (5-0) en la que és la quarta victòria a la lliga i també consecutiva, en un partit en què s’ha divertit, ha divertit, i en què amb els dos Joaos, que s’han presentat el barcelonisme al Lluís Companys, ha ofert una altra cara.

I és que els dos lusitans han tingut un paper impactant en la seva posada en escena. En la primera part João Félix ha estat la llum dels culers. No acabaven els de Xavi de generar perill sobre la porteria verd-i-blanc i l’atacant, al minut 25, ha recollit una centrada d’Oriol Romeu i després d’una rematada erràtica ha definit per obrir el marcador. Ha estat actiu João Félix, que ha actuat de fals extrem esquerre i tot seguit, al minut 31, ha deixat passar una passada de Christensen, per enganyar tota la defensa i deixar a Lewandowski sol davant Rui Silva que no ha perdonat. Amb el 2-0, també abans, els bètics han gaudit d’alguna clara ocasió per marcar; la més clara, just abans del descans en una rematada a boca de canó de Willian José que ha obligat a Ter Stegen a lluir-se.

També Cancelo, de lateral dret, però amb molta llibertat, ja que en atac anava cap a dins, ha estat molt bé. De fet, ell ha tancat la golejada amb un golàs al minut 81. Abans, Ferran Torres (62’) havia marcat de falta i Raphinha (65’), també havia vist porteria amb un bon xut des de la frontal.