Barça

“Haurem d’atacar millor”

Xavi Hernández Tècnic del Barça

Xavi Hernández està content amb la manera com van les coses. És conscient que l’equip ha de trobar regularitat i constància en el seu futbol, i arguments quan els rivals li plantegen un context incòmode, però també està satisfet pels resultats i per la posició que ocupa el grup que entrena en la classificació. El Barça és líder juntament amb el Girona i avui podria dormir al capdavant en solitari. “Ser líders vol dir que estem fent bé les coses i jugant bé a futbol. L’altre dia potser no vam estar bé i ja hem analitzat què hem de millorar”, va dir. “És anecdòtic, però ens agrada ser líders”, va completar.

Del rival, el tècnic va dir que “és un equip difícil”. “Aguirre és un entrenador que treballa molt bé l’aspecte defensiu. Sempre amb línia de 5 al darrere. És un equip solidari i físic. A més, han encaixat una derrota dura i això els fa ser més perillosos”, va manifestar Xavi, que va explicar què hauran de millorar respecte a dissabte. “Haurem d’atacar millor. Que els interiors entenguin que han d’atacar els espais, tenir controlades les vigilàncies per evitar els contraatacs i fer circular la pilota més ràpid”, va afirmar.

Vitor Roque, vigent

L’entrenador també va expressar que la intenció amb el brasiler, tot i la lesió, continua sent que s’incorpori al mercat d’hivern: “Hi ha possibilitats que s’incorpori al gener, és clar. Els doctors ho han valorat i han determinat que no hi hagi operació i que continuï fent un tractament conservador perquè es recuperi bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)