Barça

El Barça i Markel Zubizarreta separen els seus camins

El Barça i Markel Zubizarreta, el fins ara director esportiu de l’equip femení, han acordat desvincular-se i exhaurir immediatament el contracte que acabava el 30 de juny del 2024. Zubizarreta ha estat sis temporades en el càrrec i s’ha convertit en l’arquitecte el millor Barça de la història. El basc va aterrar al club el 2015 com a responsable de la gestió esportiva i el 2017 es va convertir en director esportiu fins a l’actualitat. El passat estiu, ja va transcendir que el de Mondragón havia tingut desavinences amb la directiva per les retallades i la intromissió d’aquesta en segons quins aspectes.

Durant la seva etapa, el Barça ha aconseguit un total de 16 títol, entre els quals hi ha quatre lligues, dues Champions, quatre copes de la reina, tres supercopes i tres copes de Catalunya.

En el comunicat de comiat, el club informa que properament informarà de com queda l’estructura esportiva de l’equip femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)