Barça

Necessita temps

Iñigo Martínez. El defensa, titular per primer cop, admet que li falta rodatge per arribar a la seva millor versió

A millorar la fragilitat defensiva hi ha de contribuir Iñigo Martínez, que va tornar a jugar un partit d’inici, el primer en què ho fa amb el Barça, després de molt de temps. Feia cinc mesos que no era titular, des del 22 d’abril, quan va disputar amb l’Athletic, el seu equip anterior, un duel al camp de l’Almeria (1-2). A partir d’aleshores, una fasciïtis plantar el va martiritzar, fins que dimarts, contra el Mallorca, Xavi li va donar l’oportunitat i va completar 90 minuts. Fins aleshores, de blaugrana, havia jugat dues estones, contra l’Osasuna i contra el Betis.

No va ser, però, la millor de les seves actuacions. Va patir amb Muriqi i Abdon Prats, que es van emparellar tant amb ell com amb Araujo, amb qui va compartir eix defensiu, i en l’acció de l’1-2 no va estar encertat, com tampoc l’uruguaià per tancar bé la pentinada de Muriqi, que va deixar sol Abdón Prats davant Ter Stegen. “Hem comès greus errades que ens han costat gols, i avui en dia això ho pagues car”, va explicar Iñigo, que va reconèixer que encara li falta rodatge per arribar a la seva millor versió. “Però fa molt de temps que estic aturat, sense aquell ritme que es nota”, va indicar. “Després de tant de temps, al principi he estat una mica dubitatiu, però han anat passant els minuts i m’he anat trobant millor”, hi va afegir. Xavi, per la seva banda, el va esperonar: “Ha fet un partit molt correcte, ha estat bé en els duels, ha filtrat passades, sempre ho intenta”, va dir el tècnic. “És un futbolista contrastat, que ens dona molta sortida de pilota i tria sempre bé sempre l’opció bona; té canvi de joc també i és un perfil de central esquerrà que no teníem i en aquest sentit ens ajudarà”, hi va afegir.

EL PROTAGONISTA

Fa molt de temps que estic fora dels terrenys de joc, aturat, sense aquell ritme que es nota
Iñigo Martínez
central del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)