Barça

Sergio Ramos dona la victòria al Barça (1-0)

Ha costat. El Barça ha hagut de mastegar el partit i cada jugada, però com va passar en moltes jornades de l’any passat, l’equip ha recollit els fruits. Els blaugrana han superat el Sevilla per la mínima (1-0). Per fer-ho més poètic, el gol no ha estat de cap jugador del Barça, sinó del futbolista visitant que més focus centrava avui: Sergio Ramos. L’ex del Madrid, que tants duels calents va protagonitzar contra els culers, es retrobava amb l’afició blaugrana i ho ha fet marcant-se un desafortunat gol en pròpia porteria que ha acabat sent decisiu. Els xiulets que havia rebut al llarg de tot el partit, s’han convertit en una ovació irònica en forma d’agraïment.

El Barça ha recuperat les bones sensacions. L’equip ha tornat a mostrar-se sòlid i segur defensivament i ha posat aquell punt de pausa en atac que ahir reclamava Xavi. Tot i que el primer xut ha estat de Lukébakio (5’), la primera rematada a porteria ha estat dels locals amb un xut de João Félix que ha rebutjat Nyland (13’). El porter del Barça, Ter Stegen, també ha volat en una rematada llunyana de Rakitic (16’). La més clara, però, l’han protagonitzat els dos Joãos. Cancelo ha fet una jugada brutal i Félix ha xutat al travesser (22’). El Sevilla no es rendia i Gavi primer, i Ter Stegen després, han evitat els gols d’Ocampos i Lukébakio (30’ i 31’). Tot plegat abans de la mala notícia del primer temps: la lesió de Raphinha. El brasiler, que avui ha jugat d’interior, s’ha posat la mà a la part posterior de la cuixa dreta i ha abandonat el camp amb mala cara (34’). El seu lloc l’ha ocupat Fermín López, que ha fet un partidàs.

El Barça, que s’havia refredat en el tram final de la primera part, ha recuperat el to en la represa i ha començat a assetjar la porteria del Sevilla. Mereixia el gol l’equip de Xavi Hernández, però ni Lewandowski, ni Gavi, ni Lamine han trobat el premi. Els visitants han donat l’ensurt amb un cop de cap de Rakitic fregant el pal (74’), però la balança s’ha acabat decantant a favor del Barça de la forma més inesperada. Una centrada de Ferran des de l’esquerra l’ha despenjat Lamine amb el cap en direcció a Fermín, però abans han aparegut les cames de Sergio Ramos i la pilota ha acabat al fons de la xarxa (76’). El Barça, com en tantes ocasions del curs passat, ha defensat el resultat i ha sumat tres punts vitals després de l’empat de Mallorca. Els blaugrana són líders a l’espera del Girona-Madrid de demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)