Barça

Xavi: “Estic content i satisfet per les sensacions i el joc”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha comparegut en roda de premsa després de la victòria contra el Sevilla (1-0). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració del partit

“Des del meu punt de vista crec que hem jugat molt bé. Hem atacat molt bé, hem entès el que requeria el partit, i l’única cosa que ens faltava era el gol. Al final ha vingut amb un gol en pròpia porta. Estic content i satisfet pel partit perquè crec que hem estat molt bé, dels millors partits. Ha estat un resultat curt. El Sevilla és un bon equip, defensivament fort i ens ha defensat bé, però crec que hem dominat i hem generat ocasions per no patir tant”.

Falta de gol de l’equip

“Veníem de dues golejades 5 a 0, de bones sensacions... Això són ratxes. El més important és que hem generat, ens hem sentit còmodes en el partit i hem jugat bé a futbol. Hem estat millors. Content i satisfet per les sensacions i el joc, i el que s’ha de millorar és l’efectivitat”.

Recuperar sensacions

“A Mallorca el joc no va ser tan negatiu, i al final va faltar el joc i l’efectivitat que sí que hem trobat avui. Això és el que ens portarà a sumar punts. A partir de les bones sensacions anar sumant de tres en tres”.

Gavi, un dels jugadors a qui més es dirigeix durant els partits

“Parlo amb la majoria depenent del que requereixi el partit. Tinc molta confiança amb Gavi. Tinc molta fe amb ell perquè és l’ànima de l’equip i ho ha demostrat un altre partit. Per contagiar crec que és un dels millors futbolistes que tenim”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)